Pelaa Unibetillä Book -alkuisia pelejä ja pääset mukaan 20 000 euron turnaukseen!

Moni kolikkopeli alkaa sanalla Book. Sen on huomannut myös Unibet, jossa on keksitty järjestää sellaisiin peleihin liittyvä kampanja. Se on turnaus, jossa pelataan vain pelejä, jotka alkavat tällä sanalla. Ja ne pelit ovat pelejä nimeltään Book of Maya, Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6, Book of Ra Magic, Book of Oz, Book of Gods, Book of Dead, Book of Adventure, Book of Anubis ja Book of Cleopatra. Olet ehkä tutustunut näistä jo ainakin osaan. Voit pelata näistä mitä haluat eli vaikka sitä tuttua, tuntematonta tai vaikka jokaista peliä. Sen myötä pääset mukaan tähän turnaukseen, jossa on jaossa yhteensä 20 000 euron potti. Se jaetaan tulostaulukon 100 parhaalle pelaajalle. Parhaat ovat pelaajia, jotka kierrättävät näissä peleissä eniten sunnuntaihin 31. maaliskuuta mennessä!

Klikkaa mukaan Book Collection -turnaukseen

Kun olet kirjautunut sisään Unibet -kasinolle klikannut tämän turnauksen osallistumisnappia, on seuraava tehtävä mennä pelaamaan jotain tämän kampanjan peliä. Tunnistat ne pelit siitä, että ne alkavat sanalla Book. Niitä onkin paljon ja ne ovat pelejä nimeltään Book of Maya, Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6, Book of Ra Magic, Book of Oz, Book of Gods, Book of Dead, Book of Adventure, Book of Anubis ja Book of Cleopatra. Kun kierrätät näissä peleissä mahdollisimman paljon, olet mahdollisimman lähellä turnausvoittoa. Voit tehdä sen missä tahansa näissä peleissä eli yhdessä, kahdessa tai vaikka kaikissa. Kunhan teet sen ennen sunnuntaita 31. maaliskuuta kello 23:59 mennessä!

Jaossa 20 000 euroa 100 tulostaulukon parhaalle

Jos olet turnauksen päätyttyä 100 parhaan joukossa, pääset jakamaan 20 000 euron arvoisen potin. Voittajana saisit siitä 6000 euroa. Toiseksi tullut saa 2000 euroa, kolmas 2000 euroa, neljäs 1000 euroa, viides 1000 euroa ja kuudes vielä 900 euroa. Ja lopuille sijaan 100 asti jää vielä potista mukavia määriä jaettavaksi!

Unibetin Book- alkuisten pelien 20 000 euron kisa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.