Pelaa Unibetillä bingoa entistä paremman sovelluksen avulla!

Bingo on tärkeä osa Unibet -pelisivustoa. Siihen on nyt panostettu siellä lisää ja pelaaminen onnistuu entistä mukavammalla ja helpommalla tavalla. Bingoon liittyviä uudistuksia on tehty paljon eli neljällä eri tavalla. Ne liittyvät sijoittumiseen, Jackpot-ominaisuuteen, kuponkien väreihin ja samanaikaiseen pelaamiseen. Kun haluat kokeilla sivuston bingoihin osallistumista, kannattaa samalla vilkaista myös sivuston bingoihin liittyviä kampanjoita. Niitä löytyy sieltä aika usein, koska bingo on tällä sivustolla ihan yhtä tärkeä pelimuoto kuin muutkin pelimuodot. Tämän pelimuodon parissa tulet varmasti viihtymään ja nyt näiden uudistusten avulla entistäkin paremmin. Klikkaa vaikka ensin tässä alla olevaa Unibetin logoa ja pääset nopeasti nauttimaan bingoista!

Sijoittumista voi nyt seurata ja näet välittömästi kuinka suuren Jackpotin voit voittaa!

Yksi tärkeä uudistus bingoon liittyy sinun sijoittumiseesi. Nyt voit seurata koko ajan omaa sijoittumistasi eli sitä miten hyvin olet pelissä edennyt. Näet samalla selkeällä tavalla, että mitä muut tarvitsevat voittaakseen. Sekin varmasti kiinnostaa, jotta voit verrata kuinka hyvin itselläsi menee muihin nähden. Nyt sen näkee entistä selkeämmällä tavalla ja seuraaminen on vieläkin helpompaa kuin ennen. Joissakin sivuston bingoissa voi voittaa suuria Jackpot-voittoja. Nyt näet heti, että kuinka suuresta potista oikein pelaat.

Kuponkien värit muuttuvat kun bingo on lähellä!

Kun se bingo on lähellä, on se jännittävä tilanne. Sen tapahtuminen ilmoitetaan nyt todella selkeällä tavalla. Kun kupongistasi puuttuu enää kolme numeroa, on bingo jo aika lähellä. Juuri silloin kuponkisi väri muuttuu, joten tulet huomaamaan sen heti. Siksi sinun on helppoa seurata oman pelisi etenemistä. Varsinkin jos olet hankkinut peliin mukaan monta kuponkia. Silloin näet helposti, että missä niissä bingo on jo aika lähellä.

Kokeile bingojen ohessa minipelejä!

Minipelit liittyvät bingon pelaamiseen. Niissä on kätevää kuluttaa aikaa, kun vaikka odottelee seuraavan bingon alkamista. Mutta huomio voi helposti kiinnittyä vain niiden pelaamiseen, eikä huomaa bingon jo alkaneen. Nyt sen tulee huomaamaan, koska seuraaminen on helpompaa kuin ennen. Voit huoletta pelata minipelejä, koska bingon seuraaminen samalla on nyt helpompaa!

Unibetin bingouudistukset

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.