Pelaa tänään Paffilla peliä Gemix ja kerää niin monta ilmaiskierrosta kuin haluat!

Tämä etu on tarjolla nyt eli tämän maanantain ajan. Siksi kannattaa mennä Paf -nettikasinolle jo piakkoin vaikkapa heti työpäivän jälkeen. Aikaa on puoleenyöhön eli kello 23:59 asti. Kannattaa liittyä mukaan, koska jaossa on ilmaiskierroksia. Niiden saaminen edellyttää vain sivustolla olevan mukavan kolikkopelien pelaamista. Pelin nimi on Gemix. Voit kerätä tätä peliä pelaamalla niin monta Mystery Free Spins -ilmaiskierrosta kuin haluat. Ne ilmestyvät sinulle tätä peliä pelaamalla ihan minä hetkenä hyvänsä. Kun voitat niitä, jatka vain pelaamista, koska voit voittaa niitä todellakin niin monta kertaa kuin haluat. Määrät ovat yllätyksiä, kuten niiden voittaminenkin. Voit voittaa niitä 25, 50, 100 tai vaikka 200 kappaletta. Saat ne heti käyttöösi, kun olet ne voittanut. Ja aikaa on todellakin tämän vuorokauden eli 17. kesäkuuta ajan!

Pelaa Gemix -nimistä peliä ja kerää ilmaiskierroksia eri määriä!

Tähän kampanjaan päästään mukaan helposti. Riittää kun vain käynnistää kampanjan pelin ja alkaa pelaamaan sitä. Pelin nimi on Gemix ja sen ääreen pääsee vaikka suoraan tämän kampanjan sivuilta. Peliä voi pelata vaikka vain sen minimipanoksella eli 20 sentillä ja voittojen mahdollisuudet ovat ihan yhtä hyvät kuin suuremmillakin panoksilla pelatessa. Peliä pelatessa tulee voittamaan ilmaiskierroksia ja ne voitetaan aivan yllättäen pelin pelaamisen aikana. Niiden määrät vaihtelevat eli niitä voi voittaa kerralla joko 25, 50, 100 tai 200 kappaletta. Niitä voi voittaa päivän aikana niin monta kertaa kuin mahdollista eli enemmän kuin vain yhden kerran. Ne saadaan käyttöön heti, kun on voittanut ne. Ne pitää kuitenkin käyttää 24. kesäkuuta kello 00:00 mennessä. Ja niitä voi voittaa vain tänään maanantaina 17. kesäkuuta!

Gemix on erikoisen mallinen kolikkopeli!

Gemix -kolikkopelin on tuottanut Play’n Go. Pelissä on todella erikoinen rakenne eli peräti 7 saraketta ja 7 riviä. Sarakkeiden sijaan voisi käyttää sanaa rullat, mutta sellaisia ei periaatteessa ole. Se johtuu siitä, että tässä pelissä voitot saadaan erilaisten rykelmien kautta. Kokeile tätä peliä ja yllätyt sen erikoisista ominaisuuksista!

Paf - Gemix -ilmaiskierrokset

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.