Pelaa Suomiarvoilla ja voita kahden hengen matka Las Vegasiin!

Las Vegas odottaa Suomiarvat -sivuston yhtä pelaajaa ja hänen ystäväänsä. Se voit olla sinä, jos osallistut sivustolla juuri meneillään olevaan kampanjaan. Mukaan ehtii vielä tämän viikon sunnuntaihin 3.3. asti. Kampanjassa pelataan valikoituja pelejä vähintään 50 sentin panoksella. Voittaja valitaan pisteiden perusteella. Niiden määrä määräytyy sen mukaan kuinka suuren voiton on saanut yhdellä pelikierroksella suhteutettuna pelipanokseen. Voittaja pääsee Las Vegasiin ystävänsä kanssa. Heille on tiedossa kokonainen elämyspaketti, joka sisältää mm. vierailun Grand Canyon Ranchille ja käyttörahaa 1000 euroa. Tämä ei ole ainoa palkinto. Niitä on tiedossa peräti sijaan 1000 asti. Aloita oma matkasi kohti palkintosijoja ja klikkaa ensin tässä alla olevaa Suomiarvat -sivuston logoa!

Pelaa kampanjapelejä ja saat kerättyä pisteitä pistetaulukkoon

Klikkaa ensimmäisenä tämän kampanjan osallistumisnappia. Sen jälkeen sinun pitää aloittaa jonkin kampanjaan kuuluvan kolikkopelin pelaaminen. Panoksen pitää olla minimissään 50 senttiä. Saat pisteitä sen perusteella kuinka suuren voiton saat yhdellä pelikierroksella suhteutettuna panokseen. Pisteet lasketaan kaavan mukaan: voiton määrä / käytetty panos x 1000.

Pelit, joita tässä kampanjassa voi pelata, ovat nimeltään Mustang Gold, Safari King, Wolf Gold, Great Rhino ja Hot Safari. Aikaa pelata näitä pelejä on tämän viikon sunnuntaihin 3. maaliskuuta asti!

Kahden hengen matka Las Vegasiin sekä 999 mutta palkintoa

Palkintoja tullaan jakamaan peräti 1000 parhaalle pistesijalle. Paras heistä voittaa matkan Las Vegasiin, joka on tarkoitettu kahdelle hengelle. Heille on tiedossa tietysti lennot Las Vegasiin. Lentokentältä he saavat yksityisen kuljetuksen hotellille. Hotelli on viiden tähden hotelli nimeltään Bellagio ja siellä yövytään viisi yötä. Tiedossa on myös yöpyminen cowboy-hotellissa. Samalla saadaan kokea länkkärihenkinen kokemus. Matkan aikana vieraillaan myös Grand Canyon Ranchilla, ajellaan hevosvankkureilla ja koetaan monenlaisia muitakin elämyksiä. Länkkärihenkeä on mukana myös ruokailussa. Voittaja saa myös 1000 euroa käyttörahaa.

Muille sijoille jaetaan rahaa. Toiseksi tullut saa sitä 4000 euroa, kolmas saa 2000 euroa ja neljäs sekä viides saavat vielä 1000 euroa. Muille sijoille on tiedossa rahaa väliltä 20 ja 500 euroa.

Suomiarvat matka Las Vegasiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.