Pelaa Paffilla uutta Valkyrie -kolikkopeliä ja voita päivässä jopa 500 ilmaiskierrosta!

Uusi vuosi on saapunut ja Paf on saanut samalla myös uuden pelin nimeltään Valkyrie. Tämä on kolikkopeli, jonka kunniaksi sivustolla järjestetään kampanja. Siinä järjestetään kilpailuja, joiden perusteella tullaan jakamaan suuri määrä ilmaiskierroksia. Kilpailuissa pitää pelata tätä uutta peliä vähintään 50 kierrosta. Silloin saa kerättyä 5 ilmaiskierrosta. Lisää ilmaiskierroksia voi saada sillä, että kerää tätä peliä pelaamalla pisteitä. Niitä saa esimerkiksi, kun peliin ilmestyy Wild -merkkejä. Se, jolla on kisan suurimmat pistemäärät 50 peräkkäisellä kierroksella, on kisan voittaja. Hänelle on tiedossa silloin 500 ilmaiskierroksen voitto. Tämä kampanja käynnistyi tänään 3. tammikuuta ja kierrokset ehtii pelaamaan vielä 9. tammikuuta!

Palkintoja jaetaan jokaisena kisapäivänä

Tässä Paffin kisassa ei kisata vain yhden palkintojenjaon takia. Koko kampanjan ajan tullaan jakamaan joka päivä palkintoja. Eli kampanjan jokaisena päivänä on tiedossa oma kisa. Joka päivän voi siksi aloittaa puhtaalta pöydältä. Jokaisena päivänä pitää pelata Valkyrie -kolikkopeliä vähintään 50 kierrosta ja on mukana päivän kisassa. Panoksen tarvitsee olla vähintään vain 20 senttiä. Pisteitä saa esimerkiksi sillä, että pelissä ilmestyy Wild -merkkejä. Silloin saat yhden pisteen per merkki. Jos saat käynnistettyä pelissä valkyyrian voima-asebonuksen, saat 10 pistettä. Tänään 3. tammikuuta on ensimmäinen kisapäivä. Viimeinen kisapäivä on 9. tammikuuta.

Saat joka päivä vähintään 5 ilmaiskierrosta

Kaikkina päivinä, jolloin lähtee tähän kisaan mukaan, tulee saamaan 5 ilmaiskierrosta. Eli kun on pelannut päivän aikana vähintään 50 kierrosta kolikkopelissä Valkyrie, on ansainnut päivän ilmaiskierrokset. Jos aloitat jo tänään, voit saada ilmaiskierroksia yhteensä seitsemänä päivänä eli yhteensä 35 ilmaiskierrosta.

Joku voittaa joka päivä 500 ilmaiskierrosta

Tämän kampanjan ajan palkitaan joka päivä päivän 10 parasta pisteidenkerääjää. Jokaisen päivän paras tulee voittamaan 500 ilmaiskierrosta. Toinen voittaa 200 ja kolmas 100 ilmaiskierrosta. Lopuille sijoille 4.-10. on kaikille jaossa 50 ilmaiskierrosta. Eli joka päivä jaetaan 1150 ilmaiskierrosta sekä kaikille osallistuneille vielä 5 kierrosta päälle. Voit aloittaa osallistumisesi jo nyt, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa!

Paf_Valkyrie_500_ilmaiskierrosta_päivässä

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.