Pelaa Paffilla Narcos -kolikkopeliä ja voita 15 ilmaiskierrosta päivässä!

Narcos on kolikkopeli, joka perustuu rikos- ja draamasarjaan. Se perustuu tosielämään ja siinä kerrotaan huumekartellien levittäytymisestä. Olet ehkä seurannut tätä sarjaa. Vaikka sarja ei olisi tuttu, pääset siihen tutustumaan nyt tämän pelin kautta ja saat tehdä sen Paf -nettikasinolla. Samalla pääset mukaan kampanjaan, jossa on jaossa jopa päivä ilmaiskierroksia. Kun pelaat peliä ja siinä käynnistyy erikoistoiminto nimeltään Locked Up, voitat 15 ilmaiskierrosta. Samalla saat lipun arvontaa varten, joka järjestetään tämän kampanjan jälkeen. Siinä arvotaan yhteensä 10 000 euroa. Aikaa ilmaiskierrosten keräämiseen ja arpojen hankintaan on vielä tämän viikon torstaihin kello 23:59 asti!

Pelaa jännittävää ja paljon toimintaa sisältävää Narcos -kolikkopeliä!

Pääset tässä kampanjassa pelaamaan melkoisen jännittävää ja paljon toimintaa sisältävää kolikkopeliä nimeltään Narcos. Pelin on tuottanut Net Entertainment. Pelistä löytyy paljon erikoisvoittoja. Yksi näistä erikoisvoitoista liittyy tähän kampanjaan. Kun osallistut tähän kampanjaan ja pelaat tätä peliä, voit voittaa vaikka joka päivä ilmaiskierroksia. Niiden voittaminen liittyy juuri pelin yhteen erikoistoimintoon. Se on nimeltään Locked Up ja kun se käynnistyy, sinä voitat 15 ilmaiskierrosta. Voit voittaa ne kerran päivässä. Panoksen pitää olla peliä pelatessa vähintään 20 senttiä. Kaikki ilmaiskierrokset ovat voimassa viikon, joten voit pelata ne kaikki vaikka kerralla. Aikaa niiden keräämiseen on vielä tämän viikon torstaihin 30.5. kello 23:59 asti!

Kerää arpoja ja pääset mukaan 10 000 euron arvoisen potin arvontaan!

Joka kerta, kun voitat tähän kampanjan peliin ilmaiskierroksia, voitat myös arvan. Sitä tarvitaan tämän kampanjan jälkeen, jolloin suoritetaan arvonta. Se tehdään tämän viikon perjantaina 31. toukokuuta. Siinä arvotaan huikea 10 000 euron arvoinen potti. Päävoitto on 3000 euroa. Toinen sija voittaa 1400 euroa. Sijoille 3 ja 4 arvotaan 600 euroa. Sijoille 5.-10. arvotaan kaikille 100 euroa. Ja vielä sijat 11.–200. voittavat kaikki 20 euroa. Voit aloittaa ilmaiskierrosten ja arpojen keräämisen vaikka heti. Siksi kannattaa ensin klikata vaikka tässä alla olevaa kuvaa!

Paf ja Narcos -kolikkopeli

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.