Pelaa Mr Greenillä peliä Reptoids ja saat 150 ilmaiskierrosta peliin Starburst!

Tämän viikon voi viettää pelaamalla ilmaiskierroksia. Mr Green antaa niitä helpolla tavalla ja vielä viikon jokaisena päivänä. Vaikein tehtäväsi on se, että kestät katsoa mitä kaikkea tässä jännittävässä pelissä Reptoids nähdään sen animaatioiden kautta. Pelissä on liskoiksi muuttuvia ihmisiä, jotka ovat saapuneet maahan avaruudesta. Kun olet pelannut päivän aikana peliä vähintään 50 kierrosta, pääset silloin itse avaruuteen. Tämä matka on sinulle ilmainen, koska olet juuri silloin ansainnut peliin 25 ilmaista kierrosta.

Tämä avaruusseikkailu alkoi eilen ja loppuu sunnuntaina 27.5.2018. Sinulla on silloin vielä kuusi päivää aikaa hankkia ilmaisia reissuja tämän avaruusaiheisen pelin Starburst kautta. Siksi saat niitä vielä halutessasi 150 kappaletta. Pääset hankkimaan tämän päivän kierrokset nopeasti, kun klikkaat itsesi sivustolle painamalla alla olevaa Mr Green -sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”.

Aloita pelaamalla peliä nimeltään Reptoids

Reptoids on tuottajan Yggrasil uusi kolikkopeli. Kyseessä on grafiikaltaan ja muilta toiminnoiltaan todellinen taidonnäyte. Siksi sinun kannattaa varautua siihen, että pelin jännittävän teeman takia se voi tuntua liian aidolta kokemukselta. Voit tuntea sen kauhun jo heti, kun käynnistä pelit ja näet pelin esittelyvideon. Siinä on liskoiksi muuttuvia ihmisiä, joiden ilmeiden perusteella ei ole kyse hyväntahtoisista olennoista. Sinun tehtäväsi on selvittää tämä salaliitto.

Ainakin sinun pitää kyetä pelaamaan peliä päivän aikana vähintään 50 kierrosta, jotta pääset pakenemaan liskoja avaruuteen pelin Starburst avulla. Huomenna on taas uusi päivä ja uusi taistelu liskoja vastaan, mutta tuttu palkinto odottaa myös silloin oven takana uuden ilmaisen avaruusseikkailun muodossa. Nämä asiat voivat tapahtua sinulle joka päivä, kunnes sunnuntai 27.5. on ohi.

Jatka pelaamista ilmaiseksi pelaamalla peliä Starburst

Kun huikean jännittävä tehtäväsi pelin Reptoids parissa on ohi, on aika ottaa palkinto vastaan. Se on 25 ilmaista kierrosta avaruudessa. Pelin nimi on Starburst ja olet ehkä seikkailut pelissä ennenkin. Peli on tuottajan NetEnt suosittu kolikkopeli. Siihen tarjotaan usein ilmaiskierroksia eikä se ole ihme. Pelissä saadaan jännitystä jokaisen 25 ilmaiskierroksen loppuun asti, koska kyseessä on kaksisuuntaisesti voittoja antava peli. Pääset pelaamaan peliä 25 kertaa ilmaiseksi joka päivä tällä viikolla. Jokainen 50 kierrosta päivässä pelissä Reptoids antaa sinulle 25 ilmaiskierrosta tähän peliin Mg Green -sivustolla. Niitä on siksi vielä tarjolla yhteensä 150 kappaletta.

Mr_Green_Reptoids_175_ilmaiskierrosta_peliin_Starburst

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.