Pelaa Kolikkopelit -sivuston turnauksissa ja voita piristystä arkeen!

Nyt on tarjolla piristystä monella eri tavalla, jota aika moni taitaa tällä hetkellä tarvita. Viimeistään nyt suurimmalla osalla ovat kesälomat ohi ja on palattu arkeen. Ja se syksykin on jo alkanut ainakin sen puolesta, että syyskuu on jo pitkällä. Kelit toki ovat vielä olleet oikein ihanan kesäiset. Mutta piristystä silti jo tarvitaan. Ja sitä on tarjolla Kolikkopelit –sivustolla ja juuri tällä viikolla. Tämä kampanja on jo alkanut aiemmilla viikoilla, mutta tämän viikon turnaus on ihan oma kisansa. Se alkoi vasta eilen, joten ehdit vielä hyvin mukaan. Aikaa on koko tämä viikko eli sunnuntaihin 15. syyskuuta asti. Kun pelaat turnauspelejä siihen mennessä, voit olla yksi voittajista. Voittajille jaetaan arkea piristäviä asioita, joilla piristetään turnausten 10 parasta pelaajaa. Se miten voi olla paras, nähdään heti kun käynnistetään jokin turnauspeli. Ohjeet ovat siis esillä suoraan näissä peleissä!

Käynnistä jokin turnauspeli ja näet mitä sinun pitää tehdä!

Kun haluat mukaan näihin arkea piristäviin turnauksiin, klikkaa jokaisen turnauksen kohdalla ensin osallistumisnappia. Sen jälkeen riittää enää, kun käynnistät jonkin turnauksen peleistä. Näet niistä ohjeet siitä, että mitä juuri nyt pitää tehdä voittaakseen. Nämä kaikki turnauspelit ovat kolikkopelejä nimeltään Gonzo´s Quest, Starburst, Fire Joker, Viking Runecraft, Who Wants to Be a Millionaire, Hugo’s Adventure, Butterfly Staxx 2, Dead or Alive 2, Narcos. Kohteena on yleensä onnenkierros, joka tarkoittaa yhtä suurta tasoitettua voittoa. Mukaan ehtii koko tämän viikon eli sunnuntaihin 15. syyskuuta asti.

Jaossa on arkea piristäviä asioita kisan 10 parhaalle kisaajalle!

Kaikki turnauksen 10 parasta saavat jonkin arkea piristävän asian. Voittaja saa Moccamaster HBG961 -kahvinkeittimen ja sen päälle vielä 24 pakettia Juhla Mokkaa. Toiseksi tullut pelaaja voittaa Innolux Tubo -kirkasvalon. Kolmas voittaa Beats Studio3 Wireless -Bluetooth-kuulokkeet. Lopuille sijoille eli sijoille 4. – 10. jaetaan kaikille mukavan piristävää tekemistä eli 50 ilmaiskierrosta piristävään ja oikein viihdyttävään sekä mukavaan kolikkopeliin nimeltään Starburst.

Kolikkopelit - arkietu

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.