Pelaa iGamen viikon kestävässä panostusturnauksessa ja voita osa 5000 euron voittopotista!

Nyt on aika tehdä panostuksia ja oikein kunnon otteella. Pääset näyttämään taitosi kolikkopelien pelaajana, kun osallistut iGame -nettikasino panostusturnaukseen. Klikkaa osallistumisnappia ja aloita sen jälkeen turnauspelien pelaaminen. Niitä löytyy useampi: Reactoonz, Bonanza, Gonzo’s Quest, Viking Runecraft, Jack Hammer 2, Twin Spin, Super Flip, Rise of Olympus ja Finn and the Swirly Spin. Pelaa näissä peleissä mahdollisimman monta pelikierrosta, jolloin saatat olla kisan parhaimmista pelaajista. Aikaa taitojen näyttämiselle on ensi viikon keskiviikkoon 20. marraskuuta kello 00:59 asti. Kaikki 100 parasta tullaan palkitsemaan. Heidän kesken jaetaan yhteensä 5000 euron arvoinen voittopotti!

5000 euroa jaetaan 100 parhaan pelaajan kesken

Tässä turnauksessa tullaan palkitsemaan peräti 100 parasta pelaajaa. He pääsevät jakamaan yhteensä 5000 euron voittopotin, joka jaetaan heidän kesken näin:

Sija                      Palkintoraha

  1. 1 000 euroa
  2. 500 euroa
  3. 250 euroa
  4. – 10. 100 euroa
  5. – 40. 50 euroa
  6. – 70. 25 euroa
  7. – 100. 10 euroa

Kisa kestää ensiviikon keskiviikkoon asti, jonka jälkeen tämä potti tullaan jakamaan. Kaikki voitot saadaan käteisenä, joten jokainen voittaja pääsee tekemään niillä heti mitä itse vain haluaa. Voitot maksetaan tileille heti kun tämä kisa on ohi eli 20. marraskuuta 2019 kello 00:59.

Näin voit päästä turnauksen parhaimpien pelaajien joukkoon

Se miten pääsee mukaan voittopotin jakoon, liittyy siihen kuinka mestari on kolikkopelien pelaamisessa. Kyseessä on turnaus, jossa pärjää kun pelaa pelejä mahdollisimman paljon. Niitä voi pelata vähintään 10 sentin panoksilla. Klikkaa ensin osallistumisnappia. Kun olet pelannut peleissä ensimmäisen pelikierroksen, olet tässä turnauksessa virallisesti mukana. Sen jälkeen pelaa vielä paljon lisää ja näytä taitosi. Mukana on monta viihdyttävää kolikkopeliä. Voit pelata niistä mieluisimpia eli vaikka yhtä tai kaikkia. Pelit, jotka ovat tässä mukana, ovat kolikkopelejä nimeltään Reactoonz, Bonanza, Gonzo’s Quest, Viking Runecraft, Jack Hammer 2, Twin Spin, Super Flip, Rise of Olympus ja Finn and the Swirly Spin.

iGame ja panostuskisa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.