Pelaa Gutsilla Chilli Heat -peliä, johon saat ilmaiskierroksia yhteensä jopa 100 kappaletta!

Chilli Heat on polttavan kuuma kolikkopeli, jossa pelataan meksikolaisessa tunnelmassa ja maistellaan tulisia chilejä sekä tehdään kaikkea muutakin aiheeseen liittyviä asioita. Tähän viihdyttävään peliin on nyt saatavilla ilmaiskierroksia, kun osallistuu Guts -sivustolla meneillään olevaan kampanjaan. Kampanja käynnistyi sopivasti tänään tiistaina 11. kesäkuuta. Voit hankkia peliin ilmaiskierroksia tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 16. kesäkuuta asti. Niitä hankitaan siten, että talletetaan ensin vähintään 20 euroa, jonka jälkeen kierrätetään niitä kampanjan peleissä nimeltään Ignite The Night, Wild Swarm, Crystal Sun, Ivan And The Immortal King, Spinsane ja Tiki Tumble. Mitä enemmän kierrätät, sitä enemmän tulet saamaan ilmaiskierroksia. Niitä on jaossa jopa 100 kappaletta, joissa osassa voi olla käytössä jopa 50 sentin panokset!

Talleta vähintään 20 euroa ja kierrätä niitä kampanjan peleissä!

Tämän kampanjan pääosassa on kolikkopeli nimeltään Chilli Heat, joka esitellään tarkemmin tämän kappaleen alapuolella. Peliin saa tämän kampanjan kautta ilmaiskierroksia. Ensin pitää tallettaa vähintään 20 euroa, jonka jälkeen voi aloittaa pelien pelaamisen. Kampanjan peleissä pitää kierrättää mahdollisimman paljon, jotta saa mahdollisimman paljon ilmaiskierroksia. Pelit, joita tässä kampanjassa pelataan, ovat nimeltään Ignite The Night, Wild Swarm, Crystal Sun, Ivan And The Immortal King, Spinsane ja Tiki Tumble.

Kun kierrätät kampanjan peleissä vähintään 30 euroa, saat peliin 10 ilmaiskierrosta. Kierrosten panos on 25 senttiä. Kun sen jälkeen kierrät lisää vähintään 125 euroa, saat peliin 20 ilmaiskierrosta lisää panoksella 25 senttiä. Ja kun tämän jälkeen kierrätät lisää vähintään 250 eurolla, saat 30 kierrosta lisää ja taas panoksella 25 senttiä. Ja saat vielä 40 kierrosta lisää, kun kierrätät peleissä vähintään 500 eurolla lisää. Näiden kierrosten panos on jo 50 senttiä!

Tulinen meksikolaisteemainen kolikkopeli nimeltään Chilli Heat

Tämä kolikkopeli liittyy Meksikoon ja siellä käytettävään tuliseen mausteeseen eli chiliin. Pelissä nähdään paljon Meksikoon liittyviä muitakin asioita. Pelissä on mukana rahasäkkejä, jackpotvoitto ja pelissä voi itsessäänkin voittaa ilmaiskierroksia tämän kampanjan lisäksi. Pelissä on 25 tulista voittolinjaa!

Guts - Chilli Heat -peli

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.