Paffin Bingo Variantissa arvotaan 6600 bingokuponkia!

Bingo Variant on bingo, jota pelataan Paf -nettikasinolla. Se on yhteisöllinen bingo, johon on nyt tarjolla ilmaisia bingokuponkeja. Kyseessä ei ole mikään tavallinen bingo. Siinä voi nimittäin voittaa normaalia suuremman päävoiton. Tällä hetkellä potti on melkein 100 000 euron arvoinen. Tämä kampanja on jaettu neljään osaan. Ensimmäinen osa on meneillään nyt ja siihen ehtii mukaan vielä tänään torstaina 3. lokakuuta. Siinä voit voittaa 3 ilmaiskuponkia. Mukaan pääsee kun hankkii tähän bingoon ainakin yhden kupongin, jonka arvo on 2 euroa. Jokaisen voittokupongin arvo on myös sama eli 2 euroa. Kun tämä on tehty, olet mukana arvonnassa. Saat tiedon voitostasi jo voitosta seuraavana päivänä kello 13. Kun kaikki neljä tämän kampanjan osaa on käyty, on jaettu yhteensä 6600 ilmaiskuponkia. Viimeinen osa loppuu 24. lokakuuta 2019!

Ensimmäiset ilmaiskupongit jaetaan nyt!

Jos haluat ehtiä mukaan jokaiseen näistä neljästä osasta, pitää sinun liittyä mukaan tänään. Ehdit hyvin, koska tehtäviä ei ole montaa eivätkä ne vie aikaasi kuin hetken. Tehtävä on se, että hankit ainakin yhden kupongin Paf -sivustolla olevaan bingoon nimeltään Bingo Variant. Sen jälkeen sinun tehtävänä on enää jännittää, että voitatko tällä kupongilla. Tämän jälkeen olet jo mukana arvonnassa. Voit voittaa tässä arvonnassa kerran 3 ilmaiskuponkia. Niitä jaetaan monelle onnekkaalle. Ehdit tähän mukaan vielä tänään kello 23:59 mennessä!

Kolme seuraavaa bingokuponkien arvontaa

Tämän päivän jälkeen on edessä vielä kolme arvontaa. Seuraavaan pääsee mukaan 8. lokakuuta ja 10. lokakuuta välisenä aikana. Siinä arvotaan neljä kahden euron arvoista kuponkia (=8 euroa). Kolmanteen osaan päästään mukaan 15. lokakuuta ja 17. lokakuuta välisenä aikana. Siinä arvotaan viisi kahden euron arvosta kuponkia(=10 euroa). Viimeiseen osaan pääsee mukaan 22. lokakuuta ja 24. lokakuuta välisenä aikana. Siinä arvotaan kymmenen kahden euron arvoista kuponkia(=20 euroa). Nämä kuponkimäärät tarkoittavat yhden onnekkaan voittokuponkien määrää. Voittajia on päivän aikana useampi. Kuponkeja arvotaan yhteensä peräti 6600 kappaletta näiden neljän osan aikana!

Paf - bingokupongit

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.