Paf jakaa Sam on the Beach -pelissä jopa 8000 ilmaiskierrosta!

Kun pelaat Paf -sivustolla uutta Sam on the Beach -peliä, pääset samalla mukaan mukavaan kampanjaan. Siinä on jaossa jopa 8000 ilmaiskierrosta. Jokainen tähän kampanjaan mukaan lähtevä ja ehdot täyttävä saa ainakin 5 ilmaiskierrosta. Kun he vielä saavat kerättyä tässä pelissä paljon pisteitä, he pääsevät jakamaan suuren määrän ilmaiskierroksia. Niitä jaetaan joka päivä 10 parhaalle. Päivän paras voittaa niitä 500 kappaletta ja toiseksi tullut hänkin 200 kappaletta. Kampanja kestää 17. helmikuuta kello 23:59 asti. Pääset mukaan jo tämän päivän kisaan. Siksi kannattaa klikata esimerkiksi tässä alla olevaa Paf Casinon logoa!

Kaikki ehdot täyttänyttä saavat ainakin 5 ilmaiskierrosta

Kun haluat osallistua tähän kampanjaan, käy ensimmäisenä klikkaamassa tämän kampanjan osallistumisnappia. Kun sen jälkeen pelaat Sam on the Beach -kolikkopeliä vähintään 50 kierrosta vähintään 20 sentillä, olet jo mukana kisassa. Silloin saat ainakin 5 ilmaiskierrosta. Mutta voit saada niitä myös enemmän. Tätä peliä pelaamalla kerätään myös pisteitä, joiden perusteella jaetaan lisää ilmaiskierroksia.

Pisteitä saa sillä, että kerää pelissä Wild -symboleita. Niitä saa myös silloin, kun pelissä käynnistyy jokin sen neljästä eri bonuksesta. Niitä saadaan pelin neljän eri hahmon kautta. Hahmot ovat nimeltään Sam, Maggie, Sandra ja Ted. Se, joka saa kerättyä tässä pelissä eniten pisteitä peräkkäisten 50 kierroksen aikana, on voittaja. Kampanja on käynnissä 17. helmikuuta kello 23:59 asti.

Jaossa jopa 8000 ilmaiskierrosta

Tässä kisassa jaetaan joka päivä ilmaiskierroksia. 5 ilmaiskierroksen lisäksi niitä jaetaan pisteidenkeräämisen kautta. Päivän eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa 500 ilmaiskierrosta. Päivän toiseksi eniten pisteitä kerännyt voittaa 200 ilmaiskierrosta. Kolmanneksi tullut osallistuja voittaa 100 ilmaiskierrosta. Sijoille 4.-10. jaetaan kaikille 50 ilmaiskierrosta. Kaikkien voittajien nimet julkaistaan Paf -sivustolla. Ilmaiskierroksista saadut voitot ovat heti omaa rahaa. Niitä eivät koske mitkään ehdot esimerkiksi kierrätysehdot. Ilmaiskierrokset saadaan käyttöön heti kello 12 seuraavana päivänä siitä, kun ne on voitettu. Voit liittyä mukaan jo nyt ja se onnistuu kun ensin esimerkiksi klikkaat tässä alla olevaa kuvaa!

Paf - Sam on the Beach ja ilmaiskierroksia

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.