Paf jakaa agentti Janen kanssa kuusi 500 euron arvontavoittoa!

Agentti Janella on pitkät vaaleat hiukset ja hänen omaa kolikkopeliään pääsee pelaamaan Paf Casinolla. Hän on esiintynyt kolikkopelin päähenkilönä myös aiemmin, mutta nyt on kyseessä aivan uusi peli. Siksi pelin nimi onkin Agent Jane Blonde Returns. Pelin on tuottanut Stormcraft Studios. Pelissä voi voittaa ilmaiskierroksia ja pelin Wild- eli Jane-symboli voi peittää kokonaisen rullan. Paf on ottanut tämän pelin mukaan juuri alkaneeseen kampanjaan. Siinä päästään pelaamaan juuri tätä peliä ja sen kautta päästään mukaan arvontaan. Kun peliä pelaa 5 eurolla, saa yhden arvan. Silloin saa mahdollisuuden voittaa jo seuraavan päivän arvonnassa 50 euroa. Ja kun tekee tämän vähintään neljän päivän aikana, pääsee mukaan myös suurempien rahamäärien arvontaan, jossa arvotaan kuusi kappaletta 500 euron voittoja!

Osallistu kahteen eri arvontaan ja voita 50 tai 500 euroa

Pääset halutessasi mukaan jopa kahteen eri arvontaan. Kumpikin niistä onnistuu oikeastaan samalla tavalla. Toisessa pääset mukaan aina seuraavan päivän arvontaan, kun pelaat tämän kampanjan peliä Agent Jane Blonde Returns edellisenä päivänä vähintään 5 eurolla. Toinen mahdollisuus on vasta tämän kampanjan päättyessä. Eli kun olet ollut vähintään neljä kertaa mukana 50 euron arvonnassa, pääset mukaan myös tähän toiseen arvontaan. Siinä arvotaan 500 euroa kuudelle onnekkaalle. Kampanja käynnistyi vasta eilen 26. maaliskuuta kello 14. Ja se loppuu ensi viikon maanantaina 1. huhtikuuta kello 23:59. Jos olet päivän arvonnan voittaja, saat siitä ilmoituksen jo arvontapäivänä kello 12. Jos olet 500 euron voittoja, saat siitä ilmoituksen 2. huhtikuuta kello 12 eli arvontapäivänä.

Tuottajan Stormcraft Studios uusi Agent Jane Blonde Returns -peli

Tässä kampanjassa päästään pelaamaan tuottajan Stormcraft Studios uutta kolikkopeliä nimeltään Agent Jane Blonde Returns. Pelin agentti Jane on esiintynyt myös tuottajan aiemmassa pelissä, joten hän palaa taas kolikkopelin pelaajien iloksi tämän pelin kautta. Pelissä hän on saanut oman Wild -symbolin, joka saattaa peittää alleen kokonaisen rivin. Pelissä voi voittaa ilmaiskierroksia ja paljon muuta mukavaa!

Paf Agent Jane ja 6x500 euron voitot

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.