Paf arpoo 15 kappaletta kahden hengen matkoja Karibialle!

Paf on tällä kertaa jakamassa huikeita matkoja Karibialle. Se ei tarkoita vain yhtä onnekasta pelaajaa, vaan matkoja arvotaan peräti 15 kappaletta. Matkalle pääsee yhteensä 30 matkustajaa, koska jokainen voittaja saa valita mukaansa yhden matkaseuralaisen. Muita voittajia hemmotellaan 100 ilmaiskierroksella, jotka ovat yhteensä 100 euron arvoisia. Tällä hetkellä ei ole vielä valittu yhtäkään matkan voittajaa, koska tämä kampanja on juuri saatu käyntiin torstaina 30.8.2018.

Kampanja loppuu vasta sitten, kun kaikki Mystery Prize -matkapalkinnot on saatu jaettua. Mukaan pääsee jo nyt ja voittaa voi todellakin milloin tahansa tämän kampanjan voimassaolon aikana. Ensimmäinen matka voidaan siksi jakaa jo vaikkapa tänään. Pääset kokeilemaan sen voittoa, kun esimerkiksi klikkaat tässä alla olevaa Paf -sivuston logoa!

15 kahden hengen matkaa Karibialle

Jos tulet olemaan yksi näistä 15 voittajasta, on sinulle ja valitsemallesi matkaseuralaiselle tiedossa uskomaton matka, joka kohdistuu Karibialle. Matkalle lähdetään 23.11.2018 ja takaisin tullaan 3.12.2018. Matka alkaa Tukholman Arlandan lentokentältä ja sinne se myös päättyy. Ensin lennetään Madridiin ja sieltä suoraan Dominikaaniseen tasavaltaan. Madridissa kuitenkin ehditään yöpyä ennen sitä kaksi yötä kahden hengen hotellihuoneessa, johon kuuluu tietysti myös aamupala. Dominikaanisessa tasavallassa yövytään 7 yötä kahden hengen hotellihuoneessa, johon kuuluu täysihoito.

Tämän kampanjan aikana on jaossa muitakin palkintoja. Ne voivat olla ilmaiskierroksia. Jokainen voittaja voittaa niitä 100 kappaletta. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta, missä ne käytät. Mutta kaikki 100 pitää käyttää yhdessä ja samassa pelissä. Jokainen kierros on arvoltaan yhden euron, joten myös tämäkin ilmaiskierroksia sisältävä palkinto on arvokas eli 100 euron arvoinen.

Pelaa ja voita palkintoja

Mitä sitten pitää tehdä, jotta tämän matkan tai muita palkintoja voi voittaa? Se ei ole kovin vaikeaa. Jos olet jo Paf -sivuston jäsen, voit osallistua jo heti, koska kampanja alkoi 30.8.2018. Tarkoitus on vain pelata kampanjaan kuuluvia pelejä, jonka aikana saatat saada yhtäkkiä ilmoituksen voitostasi. Voitosta ilmoitetaan pop-up-ikkunalla. Pelit, joissa tämä voi tapahtua, ovat nimeltään Book of Dead, Sea Hunter tai Fire Joker. Niitä täytyy pelata vähintään vain 10 sentin panoksella.

Jos olet yksi matkan voittajista, pitää sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluun pikimmiten eli kolmen päivän kuluessa. Sen jälkeen voit aloittaa huikeiden matkasuunnitelmien teon. Marraskuun loppu jo lähestyy ja saatat päästä viettämään sitä auringon hellimässä ja lämpimässä paikassa.

Paf_Karibianmatka

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.