Osallistu Wild Sultanin Pariplay -turnaukseen ja voit voittaa osan 1500 euron potista!

Voit aloittaa valmistautumisen tähän jännittävään turnaukseen jo tästä päivästä eli torstaista 18. huhtikuuta alkaen. Turnauksen nimi on Pariplay ja se järjestetään Wild Sultan -nettikasinolla. Turnaus kestää tämän viikon sunnuntaihin eli 21. huhtikuuta asti. Osallistumisen kerrotaan olevan niin helppoa, että pitää vain pelata kolmea eri peliä, jotka ovat nimeltään Xi You Ji, Zombie Gone Wild ja Rumbie Rhino. Voit pelata näistä yhtä, kahta tai vaikka kaikkia kolmea peliä. Saat jokaista pelaamasi euroa kohden yhden pisteen. Jos keräät pisteitä niin paljon, että olet viiden parhaan joukossa, pääset jakamaan turnauksen 1500 euron arvoisen voittopotin. Voit aloittaa pisteidenkeräämisen jo nyt, joten kannattaa klikata vaikkapa tässä alla olevaa Wild Sultanin logoa!

Pelaa kolikkopelejä Xi You Ji, Zombie Gone Wild ja Rumbie Rhino

Tämä turnaus sisältää kolme mukavan viihdyttävää peliä. Ne ovat nimeltään Xi You Ji, Zombie Gone Wild ja Rumbie Rhino. Voit pelata näistä vaikka jokaista peliä tai vain kahta tai pelkästään yhtä. Sillä vain on väliä, että kuinka monella eurolla pelejä pelaat. Jokainen näissä peleissä pelaamasi euro antaa sinulle yhden pisteen. Ja niitä pitää tietysti kerätä mahdollisimman paljon. Niiden kerääminen alkoi vasta eilen torstaina 18. huhtikuuta. Pisteitä kerätään vain muutaman päivän ajan eli tämän viikon sunnuntaihin 21. huhtikuuta asti.

Ole viiden parhaan joukossa ja pääset jakamaan 1500 euron potin

Jos olet viiden parhaan pisteidenkerääjän joukossa, pääset jakamaan turnauksen potin. Siitä löytyy yhteensä 1500 euroa. Jos olet kerännyt eniten pisteitä, voitat siitä 300 euroa. Toiseksi tullut voittaa 250 euroa, kolmanneksi tullut 200 euroa, neljänneksi tullut 150 euroa ja viides voittaa vielä 100 euroa.

Mutta tässä ei ollut kaikki mitä on jaossa. Kaiken päälle valitaan vielä sattumanvaraisesti 10 onnekasta. Heistä jokainen voittaa 30 euron käteisbonuksen. Kaikki voitetut voitot lisätään voittajien tileille 72 tunnin sisällä siitä kun ne on voitettu. Osallistumisen voi aloittaa jo nyt!

Wild Sultan - Pariplay turnaus

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.