Osallistu Unibetin turnauksiin ja voita unelmiesi saaristonmatka!

Suomen edustalta löytää paljon saaristoja. Kun kelit ovat kohdillaan, on meri tyyni ja ilma lämmin. Voit vain istua ja nauttia sellaisesta hetkestä vaikka kylmän juoman kera. Mutta eivät kaikki asu tällaisessa paikassa eikä kaikille ole omaa loma-asuntoa näin viihtyisässä kohteessa. Siksi Unibet on päättänyt järjestää tämän turnauksen, jonka jokainen osallistuja saa mahdollisuuden voittaa unelmiensa saaristomatkan. Se on viikonloppupaketti, joka käytetään elokuun kesäilloissa. Kohteena on tarkemmin ottaen Barösundin saaristo, jonne pääsee oman ystävänsä kanssa. Sinne voi voittaa matkan tällä viikolla tai vielä kahdella seuraavalla viikolla, koska tämä kampanja on jaettu moneen osaan eli kolmeen erilliseen turnaukseen. Ensimmäinen niistä on jo meneillään ja se kestää tämän viikon keskiviikkoon 23. toukokuuta asti.

Turnauksessa on tarkoitus pelata oma onnenkierros

Turnauksia on kolme kappaletta, joista vasta ensimmäinen on menossa. Siihen pääsee mukaan vielä ylihuomiseen eli keskiviikkoon asti. Toinen turnaus käydään 24. toukokuuta – 30. toukokuuta välisenä aikana. Kolmas turnaus kestää 31. toukokuuta – 9. kesäkuuta välisen ajan.

Kaikissa turnauksissa pelataan kolikkopelejä. Niissä on tarkoitus saada pelattua oma onnenkierros. Sellainen on kierros, jolla saadaan tarpeeksi suuri voitto. Jos se on tarpeeksi suuri, sillä tulee pääsemään mukaan voitonjakoon. Turnauspelejä löytyy viisi kappaletta. Sinun pitää pelata jotain niistä vain yhden kierroksen verran ja olet mukana tässä turnauksessa. Panoksen ei tarvitse olla kuin vähintään 10 senttiä. Mutta pelaa pelejä ainakin sen verran, että saat sen unelmiesi kierroksen.

Matka Barösundin saaristoon kahdelle hengelle

Jokaisen turnauksen voittaja voittaa matkan kahdelle hengelle. Kohteena on Barösundin saaristo, jossa nautitaan ihanista elokuisista illoista koko viikonlopun ajan. Sinne mennään huvijahdilla, joka lähtee matkaan Helsingistä. Paikan päältä löytyy ammattikokki, joka valmistaa herkkuruokia. Paikan päällä voi vaikka kokeille purjehtimista, ajella vesijeteillä sekä tehdä muita mukavia vesiaiheisia juttuja. Ajankohta tällä matkalle on 2.-4. elokuuta.

Jokaisen turnausviikon jälkeen jaetaan myös muillekin sijoille palkintoja. Niitä jaetaan viidelle seuraavalle sijalle. Niistä kaikki saavat ilmaiskierroksia 300 – 500 kappaletta kolikkopeliin nimeltä Book of Dead. Ne ovat käteiskierroksia eli voitot saadaan kotiin heti niiden tullessa!

Unibetiltä Unelmien saaristoloma

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.