Osallistu Suomiarpojen ilmaiskierroskisaan ja valitse pääpalkinnoksi esimerkiksi 5000 euron mysteeriluksuslaatikko!

Tässä kisassa pääset tekemään monia mukavia tehtäviä jopa useamman kerran päivässä. Tämä Suomiarpojen kisa on jaettu useampaan viikkoon, joista jo viimeinen on meneillään. Ei hätää, vaikka et ole vielä tähän mennessä liittynyt mukaan. Kyse ei ole nopeudesta ja tällä viikolla jaetaan ihan omat palkinnot. Tarkoitus on hankkia 10 ilmaiskierrosta ja voittaa niillä eniten. Saat nämä ilmaiskierrokset käyttöösi, kun liityt nyt mukaan tähän kampanjaan. Saat jo tänä päivänä toisenkin mahdollisuuden, kun talletat Suomiarvat -sivustolle 25 euroa. Tarjolla on tälle päivälle vielä kolmas ja neljäskin keino ottaa 10 ilmaiskierrosta vastaan. Tämän jälkeen saa jokaisena kampanjapäivänä kolme 10 ilmaiskierroksen satsia siihen asti kunnes kampanja on ohi 21. lokakuuta.

Kerää 10 ilmaiskierrosta kolmella eri tavalla

Kun liityt mukaan tähän kampanjaan, saat ensimmäisenä päivänä neljä kertaa käyttöösi 10 ilmaiskierrosta. Silloin saat ylimääräiset 10 kierrosta siitä hyvästä, että olet ilmoittautunut kisaan mukaan ja ilmoittanut minkä pääpalkinnon haluat, jos voitat koko kisan. Tämän jälkeen saat joka päivä 10 ilmaiskierrosta, kun pelaat sivustolla mitä tahansa pelejä vähintään 25 euron edestä. Sen jälkeen saat niitä samana päivänä 10 lisää, kun pelaat vielä mitä tahansa pelejä 50 euron edestä. Saat 10 kierrosta vielä kolmannen kerran, kun pelaat samana päivänä vähintään 150 euron edestä mitä tahansa pelejä. Kun saat jollakin näistä 10 kierroksesta suuren määrän voittoja, saatat päästä niillä tulostaulukon kärkeen.

Pääpalkinnon voi valita viidestä eri vaihtoehdosta

Jos voitat koko kisan, pääset valitsemaan palkintosi. Vaihtoehtoja on viisi. Ensimmäinen niistä sisältää viikon kestävän kahden hengen matkan Las Vegasiin. Toinen vaihtoehto on ostosmatka Lontooseen ja sinne saa 1000 punnan lahjakortin mukaan. Kolmas vaihtoehto on matka Balille ja sinne saisi ottaa ystävän mukaan. Neljäs vaihtoehto on 5000 euron valikoima laitteita. Viimeinen vaihtoehto on 5000 euron arvoinen mysteeriluksuslaatikko.

Pääpalkinnon lisäksi jaetaan vielä 49 muuta palkintoa. Sijoille 2.-20. se tarkoittaa rahaa väliltä 25–200 euroa. Sijoille 21.–50. ojennetaan kaikille 10 ilmaiskierrosta. Ehdit vielä mukaan viimeiseen kisaviikkoon. Siksi kannattaa vaikka klikata tässä alla olevaa kuvaa!

Suomiarvat_valitse_pääpalkintosi_viidestä_vaihtoehdosta

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.