Osallistu Slot Planetin Talviurheiluarvontaan ja voita matka Mayrhofenin SNOWBOMBING -festareille!

Talvella voi tehdä kaikkea mukavaa. Mutta sitä ei välttämättä tarvitse tehdä Suomessa. Matkata voidaan esimerkiksi jonnekin korkeiden vuorien ääreen laskettelemaan, vaikkapa Alpeille. Se ei ole mitään halpaa lystiä, mutta siksi kannattaakin osallistua tähän Slot Planetin kampanjaan. Sitä kutsutaan nimellä Talviurheiluarvonta, jossa arvotaan huikea matka Mayrhofenin SNOWBOMBING -festareille. Niitä on järjestetty jo 20 vuoden ajan. Kyseessä ovat riehakkaat Itävallan upeiden rinteiden ääressä järjestettävät laskettelubileet, joissa esiintyy peräti 100 artistia ja bändiä. Matka sinne voi olla sinun, kun osallistut tähän kampanjaan keräämällä arpoja. Siihen on annettu aikaa maanantaihin 18. helmikuuta kello 00:59 asti!

Talleta vähintään 50 euroa ja kierrätä vähintään 100 euroa

Pääset mukaan tähän Talviurheiluarvontaan, kun teet Slot Planet -sivustolle ensin vähintään 50 euron talletuksen. Kun sen jälkeen kierrätät sivuston peleissä 100 euron verran, saat yhden arvan. Voit kerätä arpoja myös lisää tällä samalla tavalla. Panoksen ei tarvitse olla pelejä pelatessa kuin vähintään 10 sentin verran. Ehdit keräämään arpoja vielä koko ensin viikon ja maanantain 18. helmikuuta puolella vielä noin tunnin verran!

Viiden päivän laskettelumatka kahdelle hengelle Itävaltaan

Kun kampanja on ohi, järjestetään arvonta. Sen palkintona on huikea laskettelumatka. Se on tarkoitettu kahdelle hengelle, joten voittajana pääset nauttimaan matkasta ystävän kera. Teille kustannetaan lennot Itävaltaan, jossa pääsette majoittumaan viideksi yöksi 4 tähden Hotel Neue Postiin. Hotelli sijaitsee Mayrhofenin keskustassa. Pääsette matkan aikana laskettelemaan(saatte lasketteluvarusteet ja hissiliput) sekä mukaan lumilautailufestivaaleille. Tiedossa on myös luksuskylpylähoitoja sekä herkullista ruokaa ja tietysti myös Mayrhofenin SNOWBOMBING -festarit. Niissä esiintyy peräti 100 artistia ja bändiä. Näitä festareita on juhlittu jo 20 vuoden ajan.

Tätä palkintoa ei voi antaa toiselle henkilölle. Mutta jos et voittajana kykene jostain syystä lähtemään matkalle, saat ottaa palkinnon vastaan myös käteispalkintona, joka on 4500 euron suuruinen. Se lisätään pelitilillesi 24 tunnin kuluessa sen lunastamisesta. Mutta joko tämä matka tai raha voi olla sinun vain, jos osallistut kampanjaan ja voitat siinä. Siksi kannattaa klikata esimerkiksi ensimmäisenä tässä alla olevaa kuvaa!

Slot Planetin Talviurheiluarvonta

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.