Osallistu Rizkin turnauksiin ja voita osa 20 000 eurosta!

Kun Rizk jakaa jotain, sitä jaetaan oikein kunnolla. Nyt olisi jaossa suuri määrä rahaa eli yhteensä 20 000 euroa. Se on käteiskilpailu, josta saatavilla olevat rahat ovat kaikki kierrätysvapaata rahaa. Tähän käteiskisaan on voinut osallistua eilisestä keskiviikosta 22. toukokuuta alkaen kello 13. Mukaan ehtii vielä ensi viikon maanantaihin 27. toukokuuta kello 00:59 mennessä. Kampanjassa on mukana viisi erilaista kolikkopeliä, joita pelaamalla voit haalia itsellesi käteistä. Mitään kunnon kisaamista ei ole tiedossa eli sinun ei tarvitse yrittää päihittää muita vaikkapa suurella pistemäärällä. Eikä pelejä tarvitse pelata enemmän kuin muut, jotta voisit voittaa. Voitot jaetaan täysin yllättäen, kun vain pelaat kampanjan jotain peliä!

Pelaa kampanjapelejä ja voita yllättäen rahaa!

Tässä kampanjassa sinun ei tarvitse pelata niin paljon, että pelaisit enemmän kuin muut pelaajat. Mitään pisteitä ei kerätä eikä mitään muutakaan kisaamiseen liittyvää. Riittää kun vain käynnistät jonkin kampanjan pelin ja pelaat sitä. Pelit, jotka ovat tässä kampanjassa mukana, ovat kolikkopelejä nimeltään Sabaton, Raging Rex, Reactoonz, Rise of Olympus ja House of Doom. Kun pelaat näistä viidestä pelistä jotain, saatat voittaa aivan yllättäen jonkin tämän kampanjan voitoista. Ne jaetaan täysin satunnaisesti ja ne tulevat yllättämään monet tähän kampanjaan osallistuneet pelaajat. Ja se voidaan tehdä joka päivä koko tämän kampanjan ajan!

Voita jokin yllätysvoitto 20 000 euron arvoisesta voittopotista!

Tämän koko kampanjan ajan tullaan yllättämään joka päivä siihen osallistuneita pelaajia. Eli jokaiselle päivällä on varattu ihan oma osa koko potista. Kaiken kaikkiaan käteistä tullaan jakamaan yhteensä 20 000 euroa. Siitä on ensimmäinen osa jaettu ehkä jo eilen keskiviikkona. Tänään on taas tulossa ehkäpä taas monta voittajaa ja niitä tulee vielä suuri määrä ensi viikon maanantaihin mennessä.

Joku onnekas tulee voittamaan näiden päivien aikana 2500 euroa. Neljä onnekasta voittavat jokainen 1000 euroa. Peräti 85 onnekasta voittavat jokainen 100 euroa. Ja 100 onnekasta voittavat jokainen 50 euroa. Ei mitään pieniä voittoja yksikään näistä!

Rizk ja 20 000 euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.