Osallistu Paffin Merry Missions -freerollturnauksiin, joissa jaossa yhteensä 25 000 euroa!

Jouluvalmisteluista voi pitää hetken taukoa ja se todellakin kannattaa, koska Paf -nettikasinolla on tiedossa mukavaa viihdykettä Merry Missions -freerollturnauksien parissa. Niissä tullaan jakamaan yhteensä 25 000 euron edestä rahaa. Niissä voi suorittaa joka päivä tehtäviä, joiden suorittamisen jälkeen saa lipun seuraavan päivän turnaukseen. Näin voi tehdä vaikka joka päivä tämän vuoden viimeisimpiin hetkiin asti.

Tämän lisäksi voi suorittaa myös viikoittaisia tehtäviä. Kun ne saa suoritettua, saa varman palkinnon eli siitä ei tarvitse enää sen jälkeen kilpailla muiden kanssa. Tässä kampanjassa on myös kolmas vaihtoehto, jossa suoritetaan yleisiä tehtäviä. Eli ne voi suorittaa pois alta ihan milloin tahansa tämän kampanjan aikana, jonka jälkeen saa myös varman palkinnon!

Kolme viikkoa freefrolleja

Tämän kampanjan freefrollit on jaettu kolmeen viikkoon. Ensimmäisellä viikolla on jaossa yhteensä 2500 euroa. Toisella viikolla rahaa jaetaan yhteensä 5000 euroa ja kolmannella viikolla jo yhteensä 7500 euroa. Näitä Missions -nimisiä freerollturnauksia järjestetään joka päivä vuoden loppuun asti. Turnauksiin pääsee mukaan, kun on suorittanut edellisen päivän tehtävät.

Tehtäviä on aina kaksi kappaletta. Tänään maanantaina 10. joulukuuta on tarjolla jo ensimmäiset tehtävät, joten huomenna on tiedossa ensimmäinen freerollturnaus. Tänä päivänä pitää katsoa floppi 25 kädessä No Limit Hold’emin käteispeleissä sekä pelata Fish Party Sit & Go’ta viidellä eurolla. Sen jälkeen pääsee huomenna kello 20 mukaan turnaukseen. Kun suorittaa kaikki viikon tehtävät, saa vielä 5000 pelimerkin viikoittaisten freefrollien aloistusstäkkiin 10 000 lisäpelimerkkiä.

Viikoittaiset ja yleiset tehtävät

Tarjolla on myös viikoittaisia ja yleisiä tehtäviä omine palkintoineen. Kun viikkoja on kolme, voi hankkia kolme rahapalkintoa, kun suorittaa jokaisen viikon tehtävät. Tällä viikolla on tehtävänä panostaa tai maksaa blindi 2000 kädessä Pot Limit omahan käteispelissä. Se pitää tehdä vähintään panoksilla 10/20 senttiä. Palkinnoksi saa silloin 20 euroa.
Yleiset tehtävät voi suorittaa ihan missä tahansa vaiheessa tämän kampanjan aikana. Niitä on kaksi kappaletta, joista kummastakin saa 100 euroa, jos suorittaa niiden vaatimat tehtävät. Myös niiden suorittamisen voi aloittaa jo tänään 10.12. ja aikaa on vielä 30.12. asti!

Paf_Merry_Mission_Freefroll_25_000_euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.