Osallistu Mr Greenin fantastisen 15 000 euron potin kampanjaan!

Tämän kampanjan nimi ei ole ihan sattumalta fantastinen, koska se tulee yllättämään siihen osallistuvat pelaajat todella yllättävällä ja halutulla tavalla. Jaossa on Fantastique niminen potti, josta jaetaan rahaa ihan millä hetkellä hyvänsä. Potista löytyy yhteensä 15 000 euroa. Siitä jaetaan kymmeniä rahatukkuja, joista suurin on 2750 euroa. Kun pelaa tähän kampanjaan kuuluvia kolikkopelejä vähintään 2 euron panoksella, voi yhtäkkiä voittaa pelaamisen lomassa jonkin rahapalkinnoista.

Sitä ei tarvitse miettiä, että mitä palkintopoteista on vielä jäljellä. Jäljellä oleva palkintopotti päivittyy minuutin välein ja siitä voi katsoa mitä voi vielä voittaa. Niitä tullaan jakamaan vielä 20. maaliskuuta kello 00:59 asti. Voit voittaa niistä useamman ja ehkä jo tänään ensimmäisen. Siksi kannattaa klikata tässä alla olevaa Mr Green -kasinon logoa ja pääset nopeasti aloittamaan kampanjapelien pelaamisen!

Pelaa kampanjapelejä vähintään 2 euron panoksella

Kun pelaat tähän kampanjaan kuuluvia pelejä, voit voittaa niissä ihan yllättäen jonkin palkintopotin voitoista. Se vaatii sen, että pelaat näitä pelejä vähintään 2 euron panoksella. Pelit, jotka ovat tämän potin jaossa mukana, ovat nimeltään Tuts Twister, Vikings go to Hell ja Sunny Shores. Voit pelata pelejä ihan millä laitteilla tahansa, joten voitto voi tulla pelatessa tietokoneilla, tableteilla tai mobiililaitteilla.

Voita osa 15 000 euron potista

Voitot tulevat ihan yhtäkkiä. Kun pelaa kampanjapelejä, voi yllättäen voittaa jonkin 15 000 potin osista. Se on jaettu 100 osaan. Suurin siitä on 2750 euroa ja se jaetaan kerran. Toiseksi suurin osa on 2000 euroa ja sekin jaetaan yhdelle. Kolmanneksi suurin osa on 1500 euroa ja sekin jaetaan yhdelle. Myös 500 euroa jaetaan yhdelle onnekkaalle. Viisi onnekasta voittavat mukavat 500 euroa. Mutta 150 euroa on tiedossa peräti 40 onnekkaalle. Sitä ei tarvitse miettiä, että mitä näistä on vielä jäljellä. Palkintopotin tietoja päivitetään minuutin välein. Kaikki voitot annetaan voittajien tileillä välittömästi. Ne ovat oikeaa rahaa eli heti vapaasti käytettävissä siihen mihin itse haluaa.

Mr Green Fantastique 15 000 euron potti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.