Osallistu Mr Greenillä arjen Blackjack-maratoniin ja voita osa 2000 eurosta!

Arki on saapunut moneen kotiin, mutta siitä kannattaa nauttia. Yksi keino on osallistua Mr Greenin arjen Blackjack-maratoneihin. Niitä järjestetään tällä viikolla, mutta vielä kolmena seuraavana syyskuisena viikkona. Tämän viikon maraton alkoi maanantaina ja se kestää tämän viikon perjantaihin 13. syyskuuta kello 05 asti. Jokaisen maratonin kohteena ovat sivuston Blackjack-pelit. Mukana ovat kaikki Club Royale Blackjack-pöydät, joita löytyy useampi kappale. Tarkoitus on saada näissä peleissä Blackjack-käsiä. Kun niitä saa 20 kappaletta tämän ensimmäisen osan aikana, pääsee jakamaan muiden kanssa 2000 euron arvoisen voittopotin. Jokainen heistä saa siitä samankokoisen osan. Aikaa on aina sama määrä eli 5 päivää. Seuraava osa alkaa taas seuraavana maanantaina ja kestää viisi päivää eli perjantaihin asti. Näin tehdään vielä syyskuun viimeisellä viikolla, joka loppuu vasta lokakuun puolella eli 4. lokakuuta. Siihen mennessä päästään ja kannattaakin pelata Blackjackiä oikein urakalla!

Pelaa Club Royale Blackjack-pöydissä!

Tämän kampanjan aikana päästään pelaamaan Blackjack-pelejä oikein kunnolla. Näissä peleissä paras käsi on se, jolla saadaan Blackjack. Kun sellaisia saa 20 kappaletta, pääsee mukaan voittopotin jakoon. Mahdollisia pelejä löytyy kolme erilaista. Voit pelata niistä vain yhtä tai kahta tai vaikka kaikkia kolmea. Sinä voit päättää, mutta kannattaa toivoa niissä usein Blackjack-käsiä, vaikka muillakin käsillä voi toki pelejä voittaa.

Jos saat 20 Blackjackiä, pääset jakamaan 2000 euron arvoisen voittopotin!

Tällä viikolla ehtii mukaan vielä perjantaihin 13. syyskuuta mennessä. Aikaa on aina viisi päivää saada 20 Blackjack-kättä. Aina kun saa sellaisen määrän viiden päivän aikana eli maanantain ja perjantain välillä, on yksi voittajista. Jokainen voittaja voittaa saman rahamäärän. Määrää ei voi tietää etukäteen, koska koko 2000 euron potti jaetaan kaikkien voittajien kesken samansuuruisiin osiin. Voitto riippuu silloin siitä määrästä, mitä voittajia on. Jos kukaan muu ei saa tarvittavia määriä Blackjack-käsiä, voittaa silloin itse koko 2000 euron voiton. Näitä viiden päivän kisoja järjestetään sinne 4. lokauuta asti!

Mr Green - Blackjackin etu

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.