Osallistu LeoVegasin 20 000 euron Lightning Dice -turnaukseen!

Olisikohan sinulla tällä viikolla hyvä onni matkassa? Jos tuntuu, että voisi olla, kannattaa liittyä mukaan LeoVegas -sivuston turnaukseen nimeltään Lightning Dice. Tässä turnauksessa pärjää todellakin hyvällä onnella. Se tarkoittaa sitä, että kun voittaa kampanjapelissä, saa siitä pisteitä. Pelin nimi on Lightning Dice kuten tämän turnauksenkin. Jokainen tässä pelissä voitettu euro antaa sinulle yhden pisteen. Näet sivustolla pistetaulukon, josta voit tarkistaa oletko kärjessä pisteidenkeräämisessä. Pelissä voi saada voittonsa jopa 1000-kertaisena. Voit pelata peliä millä tahansa laitteella eli tietokoneilla, tableteilla ja mobiililaitteilla. Aikaa on vielä varhaiseen maanantaiaamuun 10. kesäkuuta kello 00:59 asti. Klikkaa itsesi mukaan turnaukseen vaikka tässä alla olevan LeoVegas -sivuston logon avulla tai sen vieressä olevan linkin ”Pelaa nyt” kautta!

Aina kun voitat euron, voitat yhden pisteen!

Pääset pelaamaan tässä turnauksessa peliä nimeltään Lightning Dice, jonka mukaan tämä turnaus on nimettykin. Kun olet ilmoittautunut mukaan tähän turnaukseen, voit aloittaa tämän pelin pelaamisen. Aina kun voitat pelissä, saat pisteitä. Eli pärjää tässä turnauksessa hyvällä onnella. Jokainen voittamasi euro antaa sinulle aina yhden pisteen. Näet sivustolla pistetaulukon, johon sinun pitää yrittää kivuta näillä voitoilla. Aikaa pisteidenkeräämiseen on vielä varhaiseen maanantaiaamuun eli 10. kesäkuuta kello 00:59 asti ja se on Suomen aikaa. Turnaus on jo käynnissä, joten voit aloittaa pelaamisen jo vaikka tänään.

Jaossa on 20 000 euron arvoinen voittopotti!

Kun turnaus on ohi ja on aika lopettaa pisteidenkerääminen, on aika myös aloittaa voittopotin jakaminen. Siitä löytyy yhteensä 20 000 euroa. Se jaetaan 30 parhaan pisteidenkerääjän kesken. Jos olet kerännyt pisteitä eniten, voitat tästä potista neljäsosan eli 5000 euroa. Toiseksi tullut pelaaja voittaa potista 3000 euroa. Kolmanneksi tullut pelaaja voittaa 1500 euroa. Neljännelle sijalle on tiedossa 1000 euroa ja viides sija voittaa vielä 750 euroa. Sijat 6. – 15. voittavat jokainen 500 euroa. Sijat 16. – 30. voittavat vielä jokainen 250 euroa. Aikamoisen suuria voittoja on tiedossa kaikille voittajille!

LeoVegas - Lightning Dice

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.