Osallistu Kolikkopelien juhannusarvontaan ja voita kaasugrilli sekä grillimakkaraa 200 euron edestä!

Huomenna on jo kesäkuu, jonka aikana juhlitaan keskikesän juhlaa. Jos sinun juhannuksen yksi kohokohdista on juhannusherkkujen grillaaminen, kannattaa osallistua Kolikkopelit -sivustolla järjestettävään juhannusarvontaan. Sen palkinnot liittyvät juuri tähän juhannuksen suureen asiaan eli grillaamiseen. Kolmelle onnekkaalle on tiedossa upouudet kaasugrillit sekä sen päälle grillimakkaraa, vaikka koko sukua varten.

Jos olet yhden kaasugrillin voittaja, saat siitä tiedon jo hyvissä ajoin ennen juhannusta. Silloin ehdit saamaan grillin sekä makkarat mukaasi juhannuksen viettoon. Tämä kampanja on käynnistetty tänään ja se kestää 13.6. asti. Siitä seuraavana suoritetaan jo arvonta, jolloin myös voittajat julkistetaan. Samalla jaetaan vielä kaksi muuta palkintoa eli yhteensä 600 ilmaista kierrosta peliin Fire Joker. Pääset jo keräämään arpoja ja pääset aloittamaan sen nopeasti, kun klikkaat tässä alla olevaa Kolikkopelit -sivuston logoa tai linkkiä Pelaa nyt.

Arpojen kerääminen alkaa nyt

Tämä Kolikkopelien juhannukseen liittyvä kampanja käynnistyi vasta tänään. Voit aloittaa arpojen keräämisen siksi jo vaikka nyt. Se tapahtuu siten, että aina kun talletat sivustolle vähintään 10 euroa, saat yhden arvan. Voit kerätä niitä 13.6 asti niin monta kuin vain haluat. Mutta ennen kuin voit aloittaa arpojen keräämisen, muista ilmoittautua tähän kampanjaan mukaan.

Kolme kaasugrilliä ja iso kasa grillattavaa

Tämän kisan kolme ensimmäistä palkintoa ovat kaasugrillejä. Niiden lisäksi voittajat saavat suuren määrän grillimakkaroita, joista riittää tarjottavaksi suurelle porukalle tai itselle vaikka koko kesäksi. Ensimmäinen palkinto on Broil King Baron -kaasugrilli ja sen mukana saadaan 200 euron edestä grillimakkaroita. Toinen palkinto on myös Broil King Baron -kaasugrilli ja sen mukana saadaan grillimakkaroita 100 euron edestä. Kolmas palkinto on Mustang Dallas -kaasugrilli, jonka mukana tulee grillimakkaroita 50 euron edestä.

Kahdelle muulle osallistuneelle annetaan ilmaiskierroksia

Arvonnassa arvotaan kolmen kaasugrillin lisäksi myös ilmaisia kierroksia. Niitä jaetaan kahdelle onnekkaalle, joista kumpikin saa niitä 300 kappaletta. Ne käyvät peliin nimeltä Fire Joker. Niitä koskee 35 kerran kierrätysehto. Eli niistä saadut voitot pitää kierrättää sen verran, ennen kuin ne voidaan kotiuttaa. Noin suurilla kierrosmäärillä on varmasti tiedossa paljon voittoja. Kaikki palkinnot arvotaan heti, kun kisa on ohi eli 13.6. jälkeen. Voitoista ilmoitetaan 14.6. ja sen jälkeen on vielä hyvin aikaa juhannukseen. Pääset mukaan keräämään arpoja, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa!

Kolikkopelit_grilliarvonta_2018

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.