Osallistu Kolikkopelien Ei Black Friday -kampanjaan ja voita Verkkokauppa.com-lahjakortti!

Ensi viikon perjantaina on Black Friday. Siksi tämä Kolikkopelien kampanja ei ole siihen liittyvä. Tai se liittyy siihen siten, että sen kerrotaan olevan sellainen, ettei se ole tuohon kauppapäivään liittyvä. Siksi kampanjaa kutsutaankin nimellä Ei Black Friday. Ostoksille voidaan silti päästä, kun tässä turnauksessa pärjätään. Liity mukaan ja sen jälkeen pääset tavoittelemaan omaa onnenkierrostasi. Se on se pelikierros, joka on suurin käyttämääsi pelipanokseen nähden. Pelit, joissa se paras voittosi voi tulla, ovat nimeltään Pim-Peli-Pom, Reactoonz, Conan, Rise of Olympus, Bonanza, Starburst, Tome of Madness, Troll Hunters 2, The Shadow Order, Moon Princess, Wild Swarm ja Jammin Jars. Jos olet 10 parhaan joukossa, tulet voittamaan Verkkokauppa.com-lahjakortin. Turnaus kestää koko tämän viikon ajan eli sunnuntaihin 24. marraskuuta asti!

Suurin tasoitettu voitto on mukana turnauksessa!

Tässä turnauksessa otetaan huomioon vain se sinun paras kierroksesi. Eli se pelikierros, joka on suurin pelaamaasi panokseen nähden. Voit pelata kampanjan pelejä vaikka vain 10 sentin panoksella. Sillä pärjäät ihan yhtä hyvin kuin suuremmillakin panoksilla. Aikaa tämän parhaimman kierroksesi saamiseksi on koko tämä viikko ihan sinne sunnuntaihin asti. Kun kyse ei ole siitä kuka ehtii eniten, voit kokeilla saada sen parhaan tuloksesi ihan minä päivänä tahansa. Pelit, joissa se paras kierros voi tulla, on monta. Ne ovat kolikkopelejä nimeltään Pim-Peli-Pom, Reactoonz, Conan, Rise of Olympus, Bonanza, Starburst, Tome of Madness, Troll Hunters 2, The Shadow Order, Moon Princess, Wild Swarm ja Jammin Jars.

Kaikki 10 parasta pelaajaa voittavat lahjakortin

Tässä turnauksessa palkitaan kaikki 10 parasta kierrosta saaneet. Heille kaikille jaetaan Verkkokauppa.com-lahjakortit. Jos ole sijalla yksi, se on peräti 500 euron arvoinen lahjakortti. Toisella sijalla oleva voittaa 300 euron arvoisen ja kolmannella sijalla oleva 200 euron arvoisen lahjakortin. Kaikki muut eli sijat 4. -10. voittavat 50 euron arvoiset lahjakortit. Lahjakortin voi käyttää vaikka ensi viikon perjantaina, kun on se Black Friday!

Kolikkopelit - Ei Black Friday

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.