Osallistu iGamen kauhistuttaviin Halloweenin turnauksiin!

Halloween, tuo vuoden kauhistuttavin juhla, on pian edessä. Siihen voi alkaa valmistautua jo vaikka nyt, jotta saa siitä oikein kunnolla irti kaikkea mitä se voi tarjota. iGame -nettikasino on jo saanut juhlakoristeet, joten siellä on jo tarjolla Halloweeniin liittyvää tunnelmaa esimerkiksi kurpitsalyhtyjen valossa ja hyytävien turnausten merkeissä. Koska ensimmäinen turnaus on käynnistetty jo tänään maanantaina 14. lokakuuta, ehditään niitä järjestämään vielä kaksi muutakin. Viimeinen turnaus loppuu 3. marraskuuta, jolloin on varmasti saatu juhlittua tätä talven alun suurta juhlaa. Liity mukaan vaikka jo nyt eli klikkaa kampanjan osallistumisnappia. Kyseessä on 20 peräkkäistä kierrosta eli ne kierrokset, joilla saat suurimman määrän voittoa. Pelaa pelejä vaikka vain 10 sentin panoksella, koska voitot tasoitetaan panoksen määrään. Pelit, joita päästään pelaamaan, ovat pelejä nimeltään Troll Hunters 2, Dead or Alive 2, Bloodsuckers 2, Fire Joker, Gonzo´s Quest, Starburst, Vikings Go to Hell, Bonanza ja Narcos. Aika sopivan pelottavia pelejä näin kauhistuttavan teeman kampanjaan!

Mukana ovat 20 peräkkäistä suurinta kierrosta vaikka vain 10 sentin panoksella!

Kun olet liittynyt mukaan tähän kauhistuttavan teeman turnaukseen, voit aloittaa oman suorittamisesi vaikka heti. Kisoja on yhteensä kolme kappaletta, joista ensimmäinen alkoi tänään maanantaina. Ehdit siihen mukaan 20. lokakuuta asti. Toinen turnaus alkaa 21. lokakuuta ja loppuu 27. lokakuuta. Kolmas kisa kestää 28. lokakuuta ja 3. marraskuuta välisen ajan. Kaikissa turnauksissa pelataan niskavillat pystyyn nostattavia pelejä nimeltään Troll Hunters 2, Dead or Alive 2, Bloodsuckers 2, Fire Joker, Gonzo´s Quest, Starburst, Vikings Go to Hell, Bonanza ja Narcos.

Jaossa on kolme voittopottia eli rahaa ja ilmaiskierroksia kolmen turnauksen merkeissä!

Jokaisessa näistä kolmesta turnauksesta jaetaan sekä rahaa että ilmaiskierroksia. Voittajat voittavat 1000 euroa. Toiseksi tulleet voittavat 500 euroa ja kolmansille sijoille tulleet 200 euroa. Loput sijat voittavat ilmaiskierroksia. Niitä jaetaan sijaan 10 asti ja jokainen heistä voittaa niitä 50 kappaletta. Niillä he pääsevät pelaamaan suosittua kolikkopeliä nimeltään Starburst.

iGame ja Halloween

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.