Osallistu iGamen 25 000 euron arvoiseen haasteketjuun!

Jos kaipaat haastetta elämään, sellaisia olisi tarjolla iGamella monta pientä peräkkäin. Siksi tätä kampanjaa kutsutaan sivustolla haasteketjuksi. Kaikkien näiden peräkkäisten lyhyiden haasteiden aikana tullaan jakamaan yhteensä 25 000 euroa. Ensimmäinen haaste alkoi vasta tänään keskiviikkona 13. maaliskuuta ja se loppuu jo huomenna torstaina 14. maaliskuuta. Jokaisessa haasteessa suoritetaan kaksi mukavaa tehtävää ja kun on niissä nopea, voi päästä 50 parhaan joukkoon. Kaikissa haasteissa jaetaan saman verran rahaa. Koska haasteita on viisi kappaletta, jaetaan jokaisessa 5000 euroa. Viimeinen haaste alkaa jo ensi viikon torstaina 21. maaliskuuta ja on ohi seuraavana päivänä 22. maaliskuuta. Nämä haasteet ovat niin nopeita, joten mukaan kannattaa hypätä jo nyt. Voit tehdä sen vaikkapa klikkaamalla tässä alla olevaa iGame -kasinon logoa ja olet hetkessä mukana haasteketjussa!

Viisi lyhyttä haastetta kahdella tehtävällä

Ensimmäinen haaste alkaa tänään keskiviikkona 13.3. ja siinä suoritetaan kaksi Scatter -symboleihin liittyvää tehtävää. Toinen haasteista on pelata peliä Champions of Rome ja kerätä siinä kolme Scatter -symbolia, joilla voittaa samalla ilmaiskierroksia. Toisessa haasteessa pelataan peliä Cazino Cosmos ja siinäkin pitää saada vähintään kolme Scatter -symbolia. Haaste on ohi jo huomenna torstaina.

Haaste 2 kestää 15.–16.3. välisen ajan. Sen ensimmäisessä haasteessa pelataan peliä Orient Express, jossa pitää avata matkakartta kaksi kertaa. Toinen haasteista suoritetaan pelissä Baron Samedi, jossa pitää aktivoida Voodoo re-spin -toiminto kolme kertaa.

Haaste 3 kestää 17.–18.3. välisen ajan. Siinä pelataan ensin peliä Valley of the Gods, jossa pitää aktivoida patsaat kolme kertaa. Sen jälkeen pelissä Jungle Books pitää vaihtaa valtakuntaa viisi kertaa. Haaste neljä tehtävineen kestää 19.–20. välisen ajan ja silloin tehtäviä suoritetaan peleissä Hanzo’s Dojo ja Vikings Go Wild. Haaste 5 kestää 21.–22.3. välisen ajan ja silloin pelataan pelejä Trolls Bridge ja Vikings Go Berzerk.

Jokaisessa haasteessa jaetaan 5000 euroa

Kaikissa haasteissa jaetaan 5000 euron potti, joten rahaa jaetaan yhteensä 25 000 euroa. Kaikissa haasteissa palkitaan 50 parasta. Paras voittaa 1500 euroa, toiseksi paras 500 euroa, kolmanneksi paras 350 euroa ja lopuille sijoille on tiedossa rahaa väliltä 25 – 250 euroa!

iGame 25 000 euron arvoinen haaste

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.