Osallistu Gutsin juhannukseen asti kestävään 10 00 euron kesäkisaan!

Juhannusta vietetään jo tällä viikolla. Ehdit juuri ennen juhannusta osallistumaan Guts -sivuston tarjoamaan kesäiseen kisaan, jonka kerrotaan olevan kihisevän kuuma kisa. Se tarkoittaa sitä, että pääset jakamaan 10 00 euron potin, jos sijoitut kisassa 160 parhaan pelaajan joukkoon. Jos olet heistä paras, voitat siitä 2000 euroa. Toiseksi tulleellekin on vielä tiedossa 1000 euroa.

Pääset pelaamaan tässä kisassa monenlaisia kolikkopelejä, jotka löydät Guts -sivustolta. Aikaa on tarkalleen ottaen vielä 22.6. kello 00:59 asti eli kisa loppuu juuri ennen kuin aloitamme kesän suuren juhlan eli juhannuksen vieton. Mikä sen parempi aloitus sille, kuin iso tukku voittorahaa, jolla kustantaa vaikka kaikkien aikojen parhaan juhannuksen. Pääset aloittamaan kisaamisen, kun klikkaat tässä alla olevaa Guts -sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”!

Pelaa kolikkopelejä vähintään 20 kierrosta

Tämä Guts -sivuston kisa on jo alkanut eli pääset aloittamaan jo vaikka nyt. Kisassa pelataan sivustolla olevia kolikkopelejä nimeltään Starburst, Lost Relics, Gonzo’s Quest, Archangels: Salvation, Twin Spin Deluxe, Hotline, Jack and the Beanstalk, Asgardian Stones, Dead or Alive & Hall of Gods. Voit valita näistä juuri sen oman suosikin, jonka avulla pääset keräämään pisteitä. Sinun paras tuloksesi on paras 20 peräkkäisen kierroksen voittojen tulos, josta on vähennetty panoksen määrä. Siksi riittää, että pelaat jotain näistä peleistä vähintään 20 kierrosta. Mutta jos tuntuu, että niiden aikana ei tule tarpeeksi suuria voittoja, voit aina kokeilla uudelleen. Näet tulostaulusta oman parhaan 20 kierroksen sarjan. Taulukkoa päivitetään kahden päivän välein.

Voit voittaa jopa 2000 euroa

Kun kisa on ohi, on aika jakaa palkinnot. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 euroa. Niitä jaetaan 160 parhaan pelaajan kesken. Parhaalle pelaajalle on tiedossa siitä 2000 euroa. Toiseksi tulleelle ojennetaan 1000 euroa. Sijoille 3 – 5 annetaan 500 euroa, sijoille 6 – 10 annetaan 200 euroa, sijoille 11–30 annetaan 100 euroa, sijoille 31–50 annetaan 50 euroa ja sijoille 51–90 annetaan 20 euroa. Loput sijat eli sijat 91 – 160 saavat ilmaisia kierroksia 10 kappaletta. Niitä kutsutaan nimellä Megakierrokset, joka tarkoittaa sitä, että yhden kierroksen arvo on peräti yhden euron verran. Kaikki voitot jaetaan 22.6. kello 17 mennessä, joten ne ehtivät käyttöön juuri ennen juhannuksen vieton aloittamista.

Guts_kesäkisa_10k

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.