Osallistu Gutsilla Land of Adventureen eli 40 000 euron turnaukseen!

Land of Adventure on suurien rahojen kisa, johon pääsee mukaan Guts -kasinon kautta. Kisa koostuu kolmesta turnausosasta. Ensimmäinen käynnistettiin eilen tiistaina 8. lokakuuta ja se kestää ensi viikon tiistaihin 16. lokakuuta asti. Siinä jaetaan palkintoja 40 000 euron edestä. Kun kahdessa seuraavassakin turnauksessa jaetaan omat palkinnot, tullaan palkintoja jakamaan yli 150 000 euron edestä. Ensimmäisen turnauksen pääpalkinto on 10 000 euron arvoinen. Se on seikkailuja sisältävä matka. Sen voi voittaa, kun pelaa kampanjan pelejä. Voitto tulee sillä yhdellä koko turnauksen suurimmalla voitolla. Se voitto suhteutetaan panokseen, joten ei ole väliä pelaako sillä pienimmällä panoksella vai vaikka paljon suuremmalla. Klikkaa tässä alla olevaa Gutsin logoa ja pääset heti aloittamaan suurien kierrosten pyörittämisen!

Pelaa kampanjapelejä vaikka vain 50 sentin panoksella

Voit pelata tässä kampanjassa vaikka vain minimipanoksella eli 50 sentillä. Saat silti ihan yhtä hyvät mahdollisuudet voittoon, koska kyseessä on yksi suuri kierros ja se suhteutetaan panokseen suuruuteen. Pelit, joissa tämä suuri kierros voi tulla, ovat nimeltään John Hunter and the Secrets of Da Vinci’s Treasure, John Hunter and the Aztec Treasure, John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen, Ancient Egypt Classic, Pirate Gold, Gold Rush, 5 Lions Gold, Monkey Warrior, Treasure Horse, Tree of Riches, Dog House ja Super Joker.

Ensimmäiseen turnaukseen ehtii mukaan vielä tiistaihin 16. lokakuuta asti. Toinen turnaus kestää 5. marraskuuta ja 13. marraskuuta välisen ajan. Kolmas turnaus kestää 3. joulukuuta ja 11. joulukuuta välisen ajan.

Jaossa on yli 150 000 euron edestä palkintoja!

Kaiken kaikkiaan näissä kolmessa turnauksessa jaetaan yli 150 000 euron edestä palkintoja. Tässä ensimmäisessä niitä jaetaan 40 000 euron edestä. Voittaja voittaa siitä 10 000 euron edestä. Se on matka, joka sisältää monia seikkaluita. Se on nimeltään The Land of Adventure VIP-matka. Toinen sija voittaa 5000 euroa ja kolmas voittaa 2000 euroa. Rahaa jaetaan sijaan 1000 asti, joka on väliltä 10 – 1000 euroa!

Guts - 40 000 euron kampanja

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.