Osallistu EuroSlots -sivuston 5000 euron turnaukseen pelaamalla Jokeri-aiheisia pelejä!

Jokeri on ehkä korttipakan suosituin kortti, mutta sitä ei siltikään käytetä kaikissa korttipeleissä. Nyt pääset pelaamaan pelejä, joissa kaikissa jokerit ovat oikein pääosassa. Samalla pääset osallistumaan EuroSlots -sivuston turnaukseen, jossa on jaossa yhteensä 5000 euron edestä käteistä rahaa. Päävoitto on 2000 euroa ja kymmenelle muulle on myös jaossa rahaa.

Turnauksen nimi on Joker Tournament. Se on käynnistetty tämän viikon maanantaina 4.6. ja aikaa osallistua on viikon viimeiseen päivään asti. Pääset pelaamaan kolmea erilaista Jokeri-aiheista peliä eikä niitä tarvitse pelata kun vähintään yhden euron panoksella. Pääset aloittamaan turnauksen nopeasti, kun klikkaat tässä alla olevaa EuroSlots -sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”!

Osallistu sunnuntaihin 10.6. mennessä

Tämä turnaus kestää sunnuntaihin kello 23:59 asti. Turnaus on käynnistetty jo tämän viikon maanantaina, joten voit aloittaa siihen osallistumisen vaikka heti. Turnauksen nimi on Joker Tournament. Siinä pelataan kolmea eri Jokeri-aiheista peliä. Pelit ovat nimeltään Jokerizer, Dark Joker Rizes ja Wicked Circus. Pelejä pitää pelata vähintään yhden euron panoksella. Turnauksessa kerätään pisteitä ja niiden määriä voidaan nähdä tulostaulukosta. Tulosta saadaan näiden pelien mysteerivoitoista.

Parhaiten sijoittuneille jaetaan 5000 euron potti

Kun turnaus on ohi, on aika jakaa 5000 euron potti yhdentoista parhaan pelaajan kesken. Ensimmäiselle heistä on tiedossa siitä 2000 euroa. Toiseksi tulleelle annetaan 1000 euroa ja myös kolmas saa siitä 1000 euroa. Loput kahdeksan voittajaa saavat siitä kaikki 250 euroa. Nämä käteispalkinnot saadaan suoraan pelitilille, kun ensin avataan mikä tahansa EuroSlots -sivustolla oleva tuottajan Yggrasil peli. Palkinnot ovat oikeaa rahaa eli ne voidaan kotiuttaa sivustolta pois vaikka heti.

Liity EuroSlotsin jäseneksi

Ehdit mukaan tähän turnaukseen, vaikka et olisi vielä EuroSlots -sivuston jäsen. Kun liityt jäseneksi, saat paljon muutakin kuin oikeuden osallistua tähän turnaukseen. Ennen kuin teet sivustolle ensimmäistäkään talletusta, saat täysin ilmaisen edun. Eli kun astut ensimmäisen kerran tälle nettikasinolle sisään, saat peräti 40 ilmaiskierrosta. Saat ne neljän päivän aikana ja jokaisena päivänä niillä pelataan eri kolikkopeliä. Nämä pelit ovat nimeltään Starburst, Football: Champions Cup, Piggy Riches ja Monkey King. Pääset tutustumaan EuroSlots -sivustoon pelaamalla näin montaa eri peliä. Voit voittaa näiden kierrosten aikana jopa 500 euroa. Voit aloittaa vaikka siitä, että klikkaat tässä alla olevaa kuvaa!

EuroSlots_uudelle_40_ilmaiskierrosta

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.