Osallistu Chanz -nettikasinolla syyskuun aarrejahtiin sekä 1000 euron arvontaan!

Elokuu vaihtuu syyskuuksi jo tällä viikolla. Moni on juuri tähän aikaan metsässä jahtaamassa syötävää pitkän talven varalle. Se ei ole välttämättä kovin helppoa, mutta jahdin ei tarvitse välttämättä tarkoittaa kärvistelemistä kylmissä ja märissä vaatteissa eikä pitkien matkojen vaeltamista. Chanz tarjoaa tätä paljon helpommalla tavalla. Siksi kannattaa liittyä mukaan sivuston syyskuiseen aarrejahtiin.

Koska kesän helteet kuivattivat luontoa, ei sieltä välttämättä löydä yhtäkään sientä eikä mättäissä välttämättä kasva kuin rikkaruohoja. Mutta tämän kampanjan jokaisen jahtipäivän jälkeen on tiedossa ainakin yksi varma palkinto. Niitä on tulossa myös lisää, koska jokaisen tehtävän päätteeksi saadaan myös arpa. Sillä pääsee mukaan kampanjan lopussa arvottavan 1000 euron arvontaan. Sen päälle arvotaan vielä lisää muita palkintoja viidelle onnekkaalle. Ensimmäinen tehtävä on jo julkaistu. Pääset katsomaan sitä, kun esimerkiksi klikkaat tässä alla olevaa Chanz -sivuston logoa!

Aarrejahti on jaettu 7 päivään ja tehtäviä on yhteensä 21 kappaletta

Tämä jahti järjestetään syyskuun alussa ja sen tarjoamia tehtäviä riittää 7 päivälle jaettavaksi. Mutta jokaisen päivän tehtävään ehtii mukaan vielä 20.9. asti. Ensimmäinen tehtävä on nimeltään Ilmaiskierrosten kammio. Sen suorittamisen jälkeen voi saada 15 – 50 ilmaista kierrosta. Niiden määrä riippuu siitä, että kuinka arvokkaan kolikon on jahdin aikana löytänyt. Sen päälle saa myös ensimmäisen arvan. Tähän jahtiin pääsee mukaan, jos on tehnyt viimeisen viikon aikana vähintään 10 euron talletuksen tai tekee sen tämän kampanjan aikana.

Seuraavat kolme tehtävää saadaan suorittaa alkaen 1.9.2018. Kun viimeinen eli seitsemäs eli 7.9. avautuva jahti on suoritettu, voi tehtynä olla jopa 21 tehtävää. Näiden päivien aikana on voinut saada silloin kerättyä jopa 50 arpalippua, jos on suorittanut nämä kaikki tehtävät. Aikaa kaikkien tehtävien suorittamiseen on vielä 20.9. asti.

Arvonta suoritetaan 24.9.2018

Kun jahdit ovat ohi, voi kaikkien päivätehtävistä saatujen palkintojen päälle saada vielä lisää palkintoja. Niitä jaetaan arvonnan kautta, joka suoritetaan 24.9.2018. Samalla saa 50 ilmaiskierrosta, jos on suorittanut kaikki 21 tehtävää, joten tämä päivä on myös palkanmaksun päivä. Arvonnassa arvotaan 1000 euron voitto. Sillä voi joko mennä pelaamaan Chanz -sivustolla olevia pelejä tai nostaa sen vaikka heti pois, koska sillä ei ole kierrätysvaatimuksia. Tämän rahallisen palkinnon lisäksi vielä 5 pelaajalle on tiedossa 100 ilmaista kierrosta heidän lempipeleihinsä.

Chanz_syyskuinen_aarrejahti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.