Osallistu Betssonin kampanjaan ja voita matka lätkän MM-kisoihin!

Jääkiekon MM-kisat ovat taas pian edessä. Kisat alkavat 10. toukokuuta ja mestari selviää 26. toukokuuta. Me tietysti toivomme, että maailmanmestari on Suomi. Ainoa asia mitä sille voi tehdä, on kannustaa Suomen Leijonia voittoon. Sen voi mennä tekemään vaikka paikan päälle. Kisat järjestetään Slovakiassa. Matka tietysti maksaa, mutta sellaisen voi voittaa Betssonin kampanjasta, joten se ei maksa silloin mitään. Kampanja on jo käynnissä, joten voit liittyä siihen mukaan jo nyt. Aikaa on silti vielä rutkasti eli 5. toukokuuta asti. Se, joka tämän palkinnon voittaa, on saanut kisan aikana korkeimman kertoimen. Mutta se ei tarkoita vain yhtä voittajaa. Tässä kisassa nimittäin jaetaan näitä matkoja joka viikko!

Tee voitollinen veto mahdollisimman suurella kertoimella

Pääset liittymään mukaan tähän jännittävään lätkäkisaan, kun klikkaat tämän kampanjan osallistumisnappia. Sen jälkeen voit aloittaa jo suurimman kertoimen jahtaamisen. Sen voi tehdä joka viikko sunnuntaihin kello 23:59 CET asti. Minipanos tälle vedolle on 5 euroa. Vain sellaiset lasketaan mukaan, vaikka kerroin olisi kuinka suuri. Näet päivittyvän tulostaulukon tämän kampanjan sivuilta. Se päivitetään joka päivä ja sen yhteydessä mainitaan tarkka aika, että milloin se on päivitetty. Sille listalle pitää yrittää päätyä, jolloin on viikon kisan voittaja. Mutta onneksi muillekin sijoille on jaossa muita palkintoja eli käteistä rahaa.

Voita matka lätkän MM-kisoihin

Tämän kampanjan aikana jaetaan yhden hengen matkoja jääkiekon MM-kisoihin. Se, että ne ovat vain yhden hengen matkoja, ei varmasti haittaa sen jälkeen kun näet mitä voitto sisältää. Matka alkaa 24. toukokuuta ja takaisin tullaan 27. toukokuuta. Ensin lennetään Helsingistä Wieniin. Sieltä siirrytään Slovakian Bratislavaan. Siellä päästään katsomaan molempia välieriä 25. toukokuuta. Ja sen lisäksi päästään katsomaan finaalia sekä pronssiottelua 26. toukokuuta. Bratislavassa yövytään kolme yötä hotellin yhden hengen huoneessa. Matkan aikana on tiedossa paljon mukavaa ohjelmaa, jota järjestävät kisaisännät. Mukana ovat myös muut tämän palkinnon voittajat, joten et ole yksin huolimatta siitä, että voitat yhden hengen matkan!

Betsson - voita matka lätkän MM-kisoihin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.