NordicBetiltä ilmaisveto Suomen jokaiseen jääkiekko-otteluun!

Etelä-Korean Pyeongchangissa kisaillaan parhaillaan talviolympialaisissa. Jääkiekon osalta kisat ovat vasta alkamassa. Suomella on mukana siellä taidokas joukkue. Heidän otteluihinsa saa nyt tehdä NordicBetillä ilmaisen 10 euron vedon. Kun tekee vähintään 10 euron vedon jääkiekkoon liittyen, jossa on minikertoimella 1,5 ainakin yksi kiekkokohde, saa ilmaisen vedon.

Tällaisen ilmaisvedon saa ennen jokaista Suomen jääkiekko-ottelua. Ensin pitää vain osallistua mukaan tähän kampanjaan, joka onnistuu vaikka vieressä olevan kuvalinkin kautta. Sen jälkeen pitää tehdä veto, jonka jälkeen saa välittömästi ilmaisen vedon. Tämä on helppoa ja nopeaa. Nyt saatavilla on veto Suomen toiseen peliin liittyen, johon ehdit mukaan vielä huomiseen iltapäivään mennessä.

Kampanja loppuu sitten kun Suomen jääkiekkojoukkueella loppuvat kisat

Tässä kampanjassa saa 10 euron ilmaisen vedon, kun tekee vähintään 10 euron vedon jääkiekkomatsiin liittyen ja tekee siinä vähintään kertoimella 1,5 ainakin yhden vedon.

Tämä kampanja jatkuu ihan siihen Suomen jääkiekkojoukkueen viimeiseen otteluun asti. Varmoista otteluista voi nyt tehdä jo toisen vedon. Siihen liittyvän ilmaisvedon voi lunastaa nyt tai vielä huomenna klo 16:00 CET mennessä. Ilmaisveto pitää käyttää myös samaan aikaan mennessä, jotta se ei mitätöidy.

Seuraavaan otteluun liittyvän ilmaisvedon voi lunastaa alkaen 16.2. klo 16:01 CET. Sen tekemiseen on aikaa 18.2. klo 16:00 CET asti. Sekin pitää käyttää siihen mennessä, jotta sitä ei mitätöidä.
Jos Suomi pääsee kisoissa jatkoon, on tiedossa vielä lisää ilmaisia vetoja. Silloin seuraava ilmaisveto on jaossa alkaen 18.2. klo 16:01 CET. Tämä pitää käyttää Suomen puolivälieräottelun loppuun mennessä.

Millainen vedon pitää olla?

Jotta saa jokaisella kerralla tämän ilmaisvedon, pitää se tehdä tietyn kaavan mukaan. Sen pitää olla vähintään 10 euron arvoinen ja 1,5 kertoimen mukainen. Veto saa olla single- tai yhdistelmäveto. Riittää, kun ainakin yksi veto on vähintään määrätyn kertoimen mukainen. Järjestelmävedot ja LoveTheBet-kohteet eivät käy tässä kampanjassa eli ne eivät oikeuta ilmaisvetoon.

Ennen kuin tekee vaadittavan vedon, pitää muistaa ruksia sen yhteydessä oleva ilmaisvedon kohta. Ilmaisvedon voi tehdä tietokoneella tai mobiililaitteella. Veto voi olla myös liveveto etukäteen tehdyn vedon lisäksi.

Suomen jääkiekkomaajoukkue on vasta aloittamassa kisataivaltaan, joten tämä kampanjakin on vasta alussa. Mukaan pääsee vielä. Vasta yksi ilmaisveto on takana ja toivottavasti monta vielä edessä. Sinä voit aloittaa oman kisakampanjan vaikka klikkaamalla alla olevaa kuvalinkkiä!

NordicBet_ilmaisveto_talvikisoissa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.