NordicBet järjestää 5000 euron viikkoturnauksia!

Pidätkö itseäsi hyvänä kolikkopelien pelaajana? Nyt olisi hyvä tilaisuus ainakin todistaa se, kun menet mukaan NordicBet -nettikasinon turnaukseen. Se on sivuston suomalaisia pelaajia varten. Kun olet ilmoittautunut turnaukseen mukaan, pääset heti näyttämään taitosi pelaamalla turnausta varten kerättyjä pelejä. Pelit ovat nimeltään Wild North, Butterfly Staxx ja Howling Wilds. Näitä pelejä pelaamalla kerätään pisteitä. Jokainen kierrätetty 10 euroa, jonka pelaat näissä peleissä, antaa sinulle yhden pisteen. Näet sivustolla pistetaulukon, jonka listalle kannattaa yltää. Silloin pääset jakamaan yhteensä 5000 euron potin. Niitä jaetaan useamman viikon aikana eli joka viikko tämän kampanjan aikana alkaa uusi turnaus. Niitä järjestetään 3.3.2019 asti!

Pelaa viikon turnauspelejä ja kerää pisteitä

Klikkaa ensin tämän kampanjan turnausnappia ja aloita sen jälkeen turnauspelien pelaaminen. Tällä viikolla nämä pelit ovat pelit nimeltään Wild North, Butterfly Staxx ja Howling Wilds. Saat pelejä pelaamalla kerättyä pisteitä. Jokainen kierrätetty 10 euroa antaa sinulle yhden pisteen. Näet turnauksen edetessä pistetaulukosta sen, että oletko jo yltänyt parhaimpien joukkoon. Jos siinä ei näy nimeäsi, niin pian näkyy, kun jatkat turnauspelien pelaamista! Tulostaulukkoa päivitetään arkisin tiistaista perjantaihin kello 18 CET mennessä. Tässä kisassa ovat mukana vain suomalaiset pelaajat. Pelejä voi pelata ihan millä tahansa panoksella, koska panokselle ei ole asetettu mitään minimimäärää.

Joka viikko jaossa yhteensä 5000 euron potti

Tällaisia turnauksia järjestään joka viikko 3.3. asti. Ja joka viikko jaetaan 5000 euron potti. Se on sekä rahaa että ilmaiskierroksia. Viikon paras voittaa 1500 euroa, toiseksi paras 750 euroa ja kolmanneksi paras 500 euroa. Sijoille 4 ja 5 jaetaan 250 euroa, sijoille 6.-10. jaetaan 100 euroa, sijoille 11.–20. jaetaan 50 euroa, sijoille 21.–35. jaetaan 30 euroa, sijoille 36.–41. jaetaan 20 euroa ja sijalle 42. yllättäen 100 euroa. Rahaa saavat vielä sijat väliltä 43 ja 50. He saavat kaikki 10 euroa. Lopuille sijoille sijaan 75 asti jaetaan ilmaiskierroksia. Niitä jaetaan 15 kappaletta ja jokaisen kierroksen panos on peräti 60 senttiä!

Nordicbet 5000 euron viikkoturnaus

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.