Nettiarpa antaa sinulle 5 euroa pelirahaa, kun liityt sivuston jäseneksi!

Kun teet sen mitä jo yli 120 000 muuta suomalaista on tehnyt, saat siitä hyvästä 5 euroa ilmaiseksi. Kyseessä on sivusto nimeltään Nettiarpa ja sen ensimmäinen tervetuloetu. Saat käyttää tämän pelirahan missä tahansa sivustolla olevista peleistä. Löydät sille kohteeksi suuren pelivalikoiman, jossa on mukana kolikkopelejä, keno- ja bingopelejä, raaputusarpoja ja jackpotpelejä. Voit pelata sivuston pelejä myös mobiililaitteilla. Tämä etu käy myös mobiilipelien pelaamiseen.

Vaikka tässä oli jo hyvä tervetuloetu, on niitä jaossa vielä lisää. On vielä esittelemättä sivuston toinen tervetuloetu. Se tarkoittaa sitä, että Nettiarpa tuplaa ensitalletuksesi peräti 500 euroon asti. Pääset hyödyntämään tämän edun sadoissa eri peleissä, kuten ilmaiset 5 euroa. Siksi kannattaa klikata tässä alla olevaa Nettiarpa -sivuston logoa ja ensimmäiset 5 euroa ovat jo hetkessä käytössäsi!

Aloita pelaamalla 5 euron edestä ilmaiseksi

Nettiarpa -sivustolle on rekisteröitynyt jo yli 120 000 suomalaista kasinopelaajaa. Ei ihme, koska tarjolla on suomalainen pelisivusto kattavalla pelivalikoimalla ja hyvillä eduilla. Kun liityt mukaan, saat ihan ensimmäisenä täysin ilmaiseksi 5 euroa. Sinun ei tarvitse tässä vaiheessa vielä tehdä edes ensimmäistä talletusta. Saat käyttää tämän rahan mihin tahansa sivustolla oleviin peleihin. Tarjolla on paljon kolikkopelejä sekä kenoja, bingoja, raaputusarpoja ja jackpotpelejä. Jos haluat pelata pelejä mobiililaitteellasi, sekin onnistuu ja tämä 5 euroa on tarkoitettu myös niitä varten.

Ensitalletus antaa bonusta jopa 500 euroon asti

Kun olet valmis tekemään sivustolle ensimmäisen talletuksesi, saat sen päälle sivuston toisen edun. Se tarkoittaa sitä, että ensitalletuksesi tuplataan 500 euroon asti. Eli jos talletat vähintään 500 euroa, ilmestyy pelitilillesi silloin yli 1000 euroa pelirahaa. Voit tallettaa tietysti myös vähemmän. Jos talletat vaikka 100 euroa, sekin tuplaantuu 200 euron suuruiseksi.

Voit pelata tällä bonuksella mitä tahansa sivustolla olevia pelejä, kuten ensimmäisellä 5 eurolla. Sivuston peleissä suuressa osassa palautusprosentti on 95 % luokkaa, joten se tietää paljon voittoja. Kun saat nämä bonusrahat, on ensimmäinen tehtäväsi tehdä valinta siitä, missä peleissä aiot ne käyttää. Jos haluat pelata suosittuja tai uusia pelejä, on ne merkitty erikseen ja löydät niitä helposti. Voit kokeilla pelejä ensin myös ilmaiseksi ja olet sen jälkeen varma, että pääset pelaamaan juuri sinulle sopivaa peliä. Pääset pelivalikoimaan, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa!

NettiArpa_tervetulopaketti_kesällä2018

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.