Nappaa Unibetiltä matka Miamiin Esa Tikkasen kanssa!

Jenkeissä on pian alkamassa sekä lätkä- että koriskausi. Esa Tikkanen aikoo lähteä Miamiin katsomaan näitä kumpaakin lajia. Myös sinulle annetaan kolme mahdollisuutta nousta mukaan samaan koneeseen hänen kanssaan. Mukaan pääsee myös ystäväsi. Matkalle lähdetään 6.marraskuuta ja takaisin tullaan 13. marraskuuta. Jotta sinulla olisi mahdollisuus voittaa tämä palkinto, pitää sinun tehdä Unibet -sivustolla vähintään 5 euron arvoinen veto mistä tahansa jääkiekkoon tai koripalloon liittyvästä ottelusta. Tässä kisassa voittaa se, joka saa tehtyä onnistuneen vedon mahdollisimman suurella kertoimella. Ensimmäisen matkan voittaja selviää jo tämän viikon perjantaina 5. lokakuuta. Toinen selviää siitä kahden viikon päästä 19. lokakuuta. Kolmas matka arvotaan siinä välissä eli 12. lokakuuta.

Tee veto mahdollisimman suurella kertoimella

Voitat tässä kisassa, jos saat tehtyä voittavan vedon mahdollisimman suurella kertoimella. Vedon kohteena täytyy olla joko jääkiekkoon tai koripalloon liittyvä ottelu. Näet tämän kampanjan sivun alaosasta koko ajan sen hetkisen tilanteen. Tällä hetkellä siellä on kärjessä 73.95 kertoimella voitettu veto. Sinun täytyy tehdä sellainen veto, jossa on tämän ylittävä kerroin. Jos veto onnistuu, pääset tällä hetkellä taulukon kärkeen ja olet hyvää vauhtia voittamassa tämän viikon pääpalkinnon.

Pääpalkintoja jaetaan kolme kappaletta kolmena seuraavana perjantaina

Esa Tikkanen on lähdössä Miamiin katsomaan kolmea eri ottelua. Sinne pääsee mukaan kolme tässä kisassa voittanutta henkilöä, jotka saavat ottaa mukaan myös ystävänsä. Matkalla ollaan 6.-13.11.2018. Voittajille on tiedossa lennot Helsingistä Miamiin ja takaisin sekä yöpymiset hotellissa.

Esa Tikkanen toimii voittajille ja heidän ystävilleen matkaoppaana. Hän vie heidät 7.11. katsomaan NBA-ottelua, jossa Miami Heat saa vastaansa San Antonio Spursin. Sitä seuraavana päivänä 9.11. on vuorossa NHL-ottelu, jossa Florida Panthers saa vastaansa Edmonton Oilersin. Matkalla ehditään vielä katsomaan 11.11. kolmaskin ottelu. Se on myös NHL-ottelu. Siinä Florida Panthers saa vastaansa New York Islandersin.

Jos et ole ihan se suurimmalla kertoimella voittaneen vedon tehnyt osallistuja, voit silti voittaa palkinnon. Niitä jaetaan yhdeksälle muulle ja ne ovat ilmaisvetoja 40 eurosta 200 euroon. Sen päälle jokainen saa vielä Unibetin lippiksen.

Unibet_Esa_Tiki_Tikkanen_Miami_Edition

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.