Nappaa Rizkiltä 5 tähden matka Hollywoodiin!

Nyt on tarjolla huikea palkinto sille, joka onnistuu keräämään eniten pisteitä tämän kisan aikana. Kisaan pääsee mukaan Rizk -kasinolla. Siinä pelataan kampanjapelejä, joita pelaamalla saa samalla kerättyä pisteitä. Jos keräät niitä eniten, tulet voittamaan uskomattoman matkan. Se on 5 tähden matka Hollywoodiin. Siellä mm. majoitutaan 5 tähden hotelliin nimeltään London West Hollywood sekä päästään VIP-passilla käymään Universal Studiolla. Tässä ei ole lähellekään kaikki mitä on tiedossa. Niistä tässä alempana lisää. Jaossa on palkintoja muillekin sijoille. Matka on 10 000 euron arvoinen, mutta sen päälle jaetaan rahaa vielä toiset 10 000 euroa. Mukaan ehtii vielä tämän lokakuun loppupuolelle asti eli 30. lokakuuta kello 22:59 mennessä!

Saat pisteen jokaista 10 euron kierrätystä kohti

Turnauksessa kerätään pisteitä. Saat niitä aina yhden, kun kierrätät turnauspeleissä 10 euron verran. Pelit, joissa sen voi tehdä, ovat nimeltään Conan Video Slot, Jumanji, Vikings Video Slot ja Narcos Video Slot. Aikaa pisteidenkeräämiseen on annettu 30. lokakuuta kello 22:59 asti. Näet kampanjan yhteydessä tulostaulukon, josta näet oletko jo kivunnut sen kärkeen. Sitä päivitetään joka päivä kello 17 mennessä. Kaikki 50 eniten kierrättänyttä tullaan palkitsemaan. Mutta nyt siihen mitä he tulevat saamaan palkinnoksi.

Pääpalkintona uskomattoman hieno matka Hollywoodiin

Turnauksen voittajalla on tiedossa uskomaton palkinto. Se on 10 000 euron arvoinen viiden tähden matka Hollywoodiin. Moni on sellaisesta haaveillut. Tämä matka sisältää paljon sellaista, jota ei voi edes kuvitella kokevansa. Majoitus on viiden tähden hotellissa nimeltään London West Hollywood. Voittaja pääsee VIP-lipuilla tutustumaan Universal Studioon, jossa päästään myös rajoitetulle alueelle elokuvastudiolla ja teemapuistossa. Tiedossa on myös harjoitussessio ammattilaisen kera Muscle Beachilla, opastus viikinkityyliseen kirveenheittoon, kierros A-listan julkkisten elämässä eli Secrets of L.A. -kierros. Näitä kokemuksia haluaa varmasti myös kuvata, joten voittaja saa myös kameran(GoPro Hero 7). Muille sijoille jaetaan rahaa eli sijaan 50 asti. Sitä jaetaan heille yhteensä 10 000 euron edestä, jota jaetaan 50 ja 5000 euron väliltä.

Rizk - 5 tähden matka Hollywoodiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.