Nappaa osuus Kolikkopelit -sivuston 15 000 euron Dragon tiger -turnauksessa!

Kun klikkaat Kolikkopelit -sivustolla mukaan Lohikäärme vai tiikeri -turnaukseen, pääset pelaamaan sivuston uutuuspeliä nimeltään Dragon Tiger sekä koittamaan voittoa osasta palkintopottia. Sinun täytyy panostaa joko lohikäärmeeseen tai tiikeriin. Voitat pisteitä, jos valintasi sisältää suuremman numeron. Voittoihin suhteutetaan suhteellista voittokäsitystä eli voit saada paljon pisteitä pienemmilläkin panoksilla.

Rahaa on jaossa 15 000 euron verran ja se jaetaan 200 parhaan pelaajan kesken. Näet tulostaulukosta koko ajan pistetilanteen ja sen oletko jo siinä mukana. Turnaukseen ehtii osallistua vielä 20.5. mennessä. Pääset mukaan, kun klikkaat itsesi Kolikkopelit -sivustolle esimerkiksi alla olevien linkkien kautta.

Klikkaa mukaan turnaukseen ja pelaa uutta peliä nimeltään Dragon Tiger

Jotta pääset mukaan tähän turnaukseen, pitää sinun ensin käydä klikkaamassa turnauksen osallistumisnappia. Sen jälkeen voit aloittaa tämän turnauksen pelin pelaamisen. Kun peli on uusi, saat pelata sitä ensimmäisten pelaajien joukossa. Pelin nimi on Dragon Tiger. Sinun pitää pelata peliä vähintään 20 kierrosta, jotta pääset mukaan kisaan. Sinun pitää panostaa joko lohikäärmeeseen tai tiikeriin. Jos panostat sitä vaihtoehtoa, jossa on suurempi numero, voitat. Jos pelaat esimeriksi 10 euroa voittavan eläimen puolesta, silloin panoksesi tuplataan.

Jokaisen kierroksen pienin sallittu panos on yhden euron. Vaikka pelaisit juuri sillä, saat kerättyä pisteitä samaan tahtiin, kuin suuremmilla panoksilla pelaavat. Se johtuu siitä, että tässä kisassa voitot suhteutetaan käytettyyn panokseen. Jos joku esimerkiksi pelaa tuhannella eurolla ja voittaa 1100 euroa, saa hän vähemmän pisteitä kuin sinä, jos voitat 100 euron pelaamisella 120 euroa. Näet turnauksessa koko ajan pistetaulukon, josta voit tarkistaa oletko jo parhaiden joukossa.

Turnaus loppuu 20.5. eli helluntaina

Kun turnaus on ohi, voitat osan 15 000 euron potista, jos olet 200 parhaan pelaajan joukossa. Kaikki palkinnot maksetaan voittajille, kun turnaus on päättynyt. Aikaa osallistua on vielä monta päivää. Turnaus on ohi tämän viikon sunnuntaina eli helluntaina 20.5.2018. Jos ei heilaa helluntaina tai vaikka olisikin, voit voittaa myös tästä turnauksesta silloin rahaa. Voit viedä voitoilla vaikka heilasi syömään ja elokuviin. Kisan päävoitto on kuitenkin 2500 euroa. Sillä voi tehdä jo paljon muutakin. Se riittäisi vaikka kesälomamatkaan tai moneen muuhun mukavaan tekemiseen. Voitto saadaan käteisenä, joten jokainen voi tehdä sillä mitä itse haluaa. Pääset mukaan vaikka heti, kun klikkaat alla olevaa kuvaa!

Kolikkopelit_Dragon_tiger_turnaus

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.