Nappaa Mr Greeniltä muhkeita ilmaiskierroksia!

Voitko kuvitella, että ilmaiskierroksen arvo voisi olla peräti 80 euroa? Se kyllä kuulostaa aika paljon suuremmalta kuin 20 sentin tai vaikka muutaman euron panos. Kisan voittaja voi todellakin voittaa 80 euron arvoisia ilmaiskierroksia. Eikä vain yhtä, vaan peräti 10 kappaletta. Nyt varmasti haluat jo tietää missä näitä hurjan suuria ilmaiskierroksia on jaossa. No niitähän tarjoillaan tällä viikolla Mr Green -kasinolla!

Sinun pitää suorittaa sivustolla tehtäviä, joiden perusteella tulostaulukon 50 parhaan kärki tullaan palkitsemaan ruhtinaallisen muhkeilla ilmaiskierroksilla. Niitä päästään käyttämään kolikkopelissä Dr Fortuno. Pääset mukaan kisaan, kun esimerkiksi klikkaat ensin tässä alla olevaa Mr Greenin logoa!

Suorita mukavia tehtäviä ja sijoitu 50 parhaan joukkoon

Pääset suorittamaan tässä kampanjassa ensin tehtäviä. Voit suorittaa ne missä järjestyksessä haluat, kunhan suorista niistä jokaisen. Viihdyt tehtävien parissa varmasti, koska pääset pelaamaan monenlaisia kolikkopelejä. Pelissä Trolls Bridge kerätään 5 bonuskiveä. Pelissä Dwarf Mine pitää päästä vapaapyöräytyksille. Pelissä Dr Fortuno pitää saada aktivoitua ”Wheel” -onnenpyörä peruspelissä 4 kertaa. Kun nämä kolme kivaa tehtävää ovat tehtynä, olet mukana tässä kisassa. Sijoituksesi määräytyy sen mukaan, että kuinka monta pelikierrosta tarvitsit näiden tehtävien suorittamiseen. Voit suorittaa tehtävät myös uudelleen, jos haet vieläkin parempaa sijoitusta. Aikaa tehtävien suorittamiselle on ensi viikon keskiviikkoon 22. toukokuuta kello 00:59 asti.

Voita jopa 80 euron arvoisia ilmaiskierroksia!

Kaikki jaossa olevat palkinnot ovat ilmaiskierroksia. Mutta ne eivät ole mitä tahansa ilmaiskierroksia. Ne ovat muhkeita suurien panosten ilmaiskierroksia. Niitä jaetaan kisan 50 parhaalle, joista paras voittaa 10 ilmaiskierrosta, joista jokaisen arvo on 80 euroa. Toiselle sijalle jaetaan 10 ilmaiskierrosta, joista jokaisen arvo on 60 euroa. Kolmanneksi tullut pelaaja voittaa 10 ilmaiskierrosta, joista jokaisen arvo on 40 euroa. Neljäs sija voittaa 15 ilmaiskierrosta, joista jokaisen arvo on 20 euroa. Viides sija voittaa 10 ilmaiskierrosta, joista jokaisen arvo on 20 euroa. Sijat 6.-10. voittavat kymmenen 10 euron arvoista ilmaiskierrosta. Sijat 11.–20. voittavat 15 kappaletta 5 euron arvoisia ilmaiskierroksia. Sijat 21. – 50. voittavat 10 kappaletta 5 euron arvoisia ilmaiskierroksia. Aika huikeita palkintoja ovat nämä! Vai mitä!?

Mr Green - muhkeat ilmaiskierrokset

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.