Nappaa Mr Greenillä 198 ilmaiskierrosta eläimellisissä merkeissä!

Eläimelliset ilmaiskierrokset odottavat sinua Mr Green -nettikasinolla. Pääset tässä eläimiin liittyvässä kampanjassa pelaamaan tietysti paljon eläimiin liittyviä pelejä. Kampanja on käynnistetty yhden kampanjapelin kunniaksi. Se on peli nimeltään Book of Leo ja kyseessä on ihan uusi kolikkopeli. Pääset mukaan vielä tämän viikon torstaihin 22. elokuuta kello 00:59 asti. Kyse on voittamisesta. Kun voitat kampanjan peleissä peräkkäin, saat ilmaiskierroksia. Mitä useampi voitto peräkkäin tulee, sitä enemmän on bonuspelaamista tiedossa. Jo kahdella peräkkäisellä voitolla saat 3 ilmaiskierrosta. Mutta jos onni potkaisee oikein kunnolla, voit kuitata jopa 50 ilmaiskierrosta kerralla. Ja jaossa on yhteensä 198 ilmaiskierrosta näiden kaikkien mahdollisten peräkkäisten voittojen kautta. Löydät tämän kampanjan sivustolta nimellä ”Eläimelliset ilmaiskierrokset”!

Pelaa kolikkopelejä Book of Leo, Mustang Gold, Buffalo Rising Megaways ja Wolf Gold!

Kun pelaat tämän kampanjan kolikkopelejä, kannattaa toivoa niissä mahdollisimman monta peräkkäistä voittoa. Se johtuu siitä, että saat niiden perusteella käyttöösi ilmaiskierroksia. Pelit, joissa tämän onnistuu, ovat nimeltään Book of Leo, Mustang Gold, Buffalo Rising Megaways ja Wolf Gold. Peli Book of Leo on kuitenkin se kolikkopeli, jonka takia tämä koko kampanja on käynnistetty. Se on uusi peli ja pääset siksi pelaamaan sitä tämän kampanjan kautta ensimmäisten joukossa. Ilmaiskierroksia ehtii voittamaan vielä tämän viikon torstaihin 22. elokuuta kello 00:59 mennessä!

Voita kaksi, kolme, neljä tai vaikka 10 kertaa peräkkäin!

Tässä on kyse peräkkäisistä voitoista. Mitä enemmän niitä tulee, sitä enemmän olet onnistunut voittamaan ilmaiskierroksia. Jos voitat kaksi kertaa peräkkäin, olet voittanut 3 ilmaiskierrosta. Kolmella voitat 5 ilmaiskierrosta, neljällä 10 ilmaiskierrosta, viidellä 15 ilmaiskierrosta, kuudella 20 ilmaiskierrosta, seitsemällä 25 ilmaiskierrosta, kahdeksalla 30 ilmaiskierrosta, yhdeksällä 40 ilmaiskierrosta ja kymmenen antaa sinulle jo huikeat 50 ilmaiskierrosta. Kun kaikki nämä mahdolliset lasketaan yhteen, saadaan peräti 198 ilmaiskierrosta. Kaikilla näillä päästään pelaamaan sivuston uutta kolikkopeliä nimeltään Book of Leo. Se on peli, jonka takia koko tämä kampanja on pyöräytetty käyntiin!

Mr Green - peli Book of Leo

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.