Nappaa Madame Chancen 400 % tervetulotarjous!

Kun liityt Madame Chance -sivuston jäseneksi, saat ensimmäisenä hyödyntää anteliaan tervetulopaketin. Siinä on jaossa kolmen ensimmäisen talletuksen yhteydessä bonusrahaa, joista jokaisessa on odotettua suurempi talletusprosentti. Ensitalletuksessa se on peräti 400 %. Toinenkin antaa 150 % ja kolmas 200 % bonuksen. Koska jokaisesta bonusta on saatavilla 800 euroon asti, on sitä yhteensä jaossa 2400 euroa.

Madame Chance tarjoaa myös monia muita pysyviä tarjouksia. Sellaisia voi hyödyntää kerran viikossa tiettyinä viikonpäivinä tai tiettyinä hetkinä. Saat jopa joka arkiaamu bonusta, kun heräät oikein aikaisin hyödyntämään sen. Sivustolla on joka viikko myös Happy Hour, jolloin on etuja jaossa. Tiistaisin Madame Chance -sivustolla on tilipäivä ja VIP-jäsenenä saat paljon lisää etuja. Pääset mukaan nopeasti, kun klikkaat tässä alla olevaa Madame Chance -sivuston logoa tai linkkiä Pelaa nyt.

Uutena jäsenenä saat 400 %, 150 % ja 200 % bonukset

Madame Chance hellii uusia jäseniä kolmella bonuksella. Ne kaikki ovat talletusbonuksia ja saatavilla kolmen ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Kun talletat sivustolle ensimmäisen kerran, saat 400 % bonuksen 800 euroon asti. Se ei vaadi kuin 200 euron talletuksen, jonka jälkeen sinulla on 1000 euroa pelirahaa.

Toisessa talletuksessa prosentti pienenee, mutta ei niin paljoa että se olisi se perinteinen määrä. Silloin bonusta saadaan 150 % mukaan ja taas 800 euroon asti. Se vaatii jo yli 500 euron talletuksen, mutta esimerkiksi 100 euron talletuksestakin kasvaa jo 250 euron peliraha.

Kolmas talletus saadaan taas vähän suuremmalla prosentilla. Kun teet sivustolle kolmannen talletuksen, saat sen päälle 200 % bonuksen ja taas kerran 800 euroon asti. Silloin sinun pitää tallettaa vähintään 400 euroa, jotta saat koko 800 euron bonuksen. Madame Chance antaa yhteensä jopa 2400 euroa bonusta.

Monta muuta pysyvää bonusta ja etua

Tervetulopaketin jälkeen saat monta muuta etua joka viikko. Osa niistä on tarjolla jokaisella viikolla ainakin yhden kerran. Sellaisia on tarjolla esimerkiksi arkiaamuina, viikon loppupuolella, viikonloppuina ja tiistaina. Ne kaikki ovat bonuksia, koska Madame Chance ei jaa ilmaiskierroksia ainakaan sivustolla esillä olevien etujen perusteella. Mutta talletusbonuksia riittää ja ne varmasti kelpaavat ilmaisten kierrosten sijaan. Osan edun kohdalla pyydetään ottamaan yhteys asiakaspalveluun, josta ne myönnetään suoraan asiakkaalle. Pääset aloittamaan sivuston etujen hankinnan, kun esimerkiksi klikkaat tässä alla olevaa kuvaa.

Madame_Chance_tervetuloetu_kesällä2018

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.