Nappaa kutsuliput iGamen venetsialaisiin!

Tämän kuun lopussa on aika viettää venetsialaisia. Sitä vietetään ympäri Suomen. Kun haluat mennä viettämään sitä valmiiden tarjoilujen pariin, kannattaa liittyä tähän iGame -nettikasinon järjestämään kampanjaan. Heidän venetsialaisiin vietetään Helsingissä ja tietysti tämän kuun viimeisenä päivänä eli 31. elokuuta. Siellä on tarjolla huippukokin kokkaama illallinen sekä mahtavia drinkkejä. Ja ohjelmassa on viihdettä pelaamisen parissa sekä yllätysesityksiä. Tämä ilta jää kaikille sinne osallistuneille varmasti loppuelämäksi mieleen mukavana kokemuksena. Sinne voi päästä itsekin mukaan, kun osallistuu iGamen järjestämiin turnauksiin. Niitä järjestetään kolmen viikon ajan. Jokaisen viikon jälkeen jaetaan kolmelle parhaalle kutsuliput tähän ikimuistoiseen tapahtumaan. Nyt on meneillään vasta ensimmäinen viikko, joten vielä on paljon mahdollisuuksia voittoon. Liity mukaan vaikka jo nyt ja siksi kannattaa klikata ensin tässä alla olevaa iGamen logoa!

Pelaa turnauspelejä eri voittokriteereillä!

Tämä kampanja on jaettu kolmen viikon osiin. Nyt on meneillään ensimmäinen viikko. Jokaisella viikolla pelataan samoja turnauspelejä. Mutta voittokriteerit ovat joka viikko erit. Pelit, joita pelataan, ovat nimeltään Starburst, Fire Joker, Bonanza, Moon Princess, Narcos, Reactoonz, Extra Chilli ja Gonzo´s Quest.

Tämä ensimmäinen viikko alkoi maanantaina ja se loppuu tämän viikon sunnuntaina 11. elokuuta. Siinä pitää saada yksi suuri voitto yhdellä pelikierroksella. Se on tasoitettu panokseen nähden, joten voitto voi tulla pienelläkin panoksella.

Ensi viikolla pitää saada suuri voittomäärä 20 peräkkäisen tasoitetun kierroksen aikana. Viikko kestää 12. – 18. elokuuta välisen ajan. Ja sen jälkeen on vielä kolmas turnausviikko, joka kestää 19. – 25. elokuuta välisen ajan. Silloin he ovat voittajia, jotka kierrättävät turnauspeleissä eniten.

Viikkojen kolme parasta saavat kutsuliput venetsialaisiin

Jokaisen viikon kolmen parasta voittavat liput iGamen venetsialaisiin. Ne järjestetään Helsingissä 31. elokuuta. Siellä tarjoillaan hyvää huippukokin valmistamaa ruokaa sekä drinkkejä. Ohjelmassa on monenlaista viihdettä sekä yllätysesiintymisiä. Jokainen voittaja voittaa kaksi lippua, joten paikalle päästään kaverin kera.

Myös viikon 4.-10. sija voittavat palkinnot. Heistä jokainen voittaa 50 ilmaiskierrosta. Niillä he pääsevät pelaamaan suosittua kolikkopeliä nimeltään Starburst.

IGame ja venetsialaiset

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.