Nappaa Kolikkopelit -sivuston futishuumassa 10 000 euron päävoitto!

Nyt eletään aikaa, jossa lähes jokainen joutuu olemaan jollakin tavalla mukana futishuumassa. Sitä kannattaa käyttää hyväksi, koska se on saanut myös Kolikkopelit -sivuston sekaisin. Voit ottaa sen avulla kaiken ilon irti siitä, että futiksen MM-kisat kestävät vielä heinäkuun puoliväliin asti. Sinulla on siihen asti aikaa valmistautua tämän kampanjan finaaliin. Jos olet koko kisojen voittaja, saat palkintona 10 000 euroa. Muita onnekkaita on 19 kappaletta. Palkintorahaa on jaossa yhteensä 23 000 euroa.

Pääset pelaamaan tässä futisaiheissa kampanjassa montaa eri peliä. Mitä enemmän niitä pelaat, on sinulla sitä paremmat mahdollisuudet selviytyä kisojen voittajaksi. Pääset pelaamaan pelejä Joker Pro, Football: Champions Cup, Fire Joker ja Joker Strike. Voit aloittaa kisaamisen vaikka heti, koska se on käynnistetty jo kesäkuun puolessa välissä. Mutta aikaa on vielä heinäkuun puoleen väliin asti, joten ehdit vielä hyvinkin mukaan kisaamaan.

Kerää pisteitä pelaamalla neljää eri peliä

Pääset mukaan tähän futishuumassa järjestettävään kisaan, kun pelaat siihen kuuluvia pelejä. Niitä on neljä ja ne ovat nimeltään Joker Pro, Football: Champions Cup, Fire Joker ja Joker Strike. Sinun täytyy pelata näitä pelejä vähintään 10 sentin panoksella, joten tämä kisa sopii oikein hyvin myös pienillä rahoilla pelaaville. Jos keräät näissä peleissä eniten kierroksia, olet koko kisan voittaja. Muista, että saat kierroksia vain pelaamalla juuri näitä neljää peliä. Aikaa kierrosten keräämiseen on vielä rutkasti. Aika loppuu, kun jalkapallon MM-kisat loppuvat Venäjällä. Se tapahtuu vasta heinäkuun puolivälissä eli kesä on silloin jo pitkällä.

Voit voittaa jopa 10 000 euroa

Jos keräät tämän kisan aikana eniten kierroksia siihen kuuluvissa peleissä, olet koko kisojen voittaja. Voitat silloin 10 000 euroa. Rahaa jaetaan kuitenkin 20 parhaalle pelaajalle ja yhteensä 23 000 euroa. Siksi toiseksi paras pelaaja voittaa 3000 euroa. Kolmanneksi parhaalle on tiedossa 2000 euroa. Neljäs saa potista 1000 euroa. Sijoille 5-10 annetaan 500 euroa ja vielä sijat 11–20 saavat potista 400 euroa. Sehän tarkoittaa sitä, että tässä kisassa kaikille palkintosijoille on tiedossa huikeita rahamääriä. Eivätkä nämä voittorahat sisällä mitään ehtoja. Ne ovat täysin kierrätysvapaita eli voit kotiuttaa ne sivustolta vaikka heti tai pelata niillä mitä tahansa muita Kolikkopelit -sivustolla olevia pelejä. Voit aloittaa kierrosten keräämisen nyt ja aikaa on vielä 15.7. asti.

Kolikkopelit_23_000_euroa_futishuumassa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.