Nappaa Betssonilta 5000 euron unelmaloma tai osa 15 000 euron käteispotista!

Unelmaloma New Yorkissa odottaa jo voittajaansa. Sen voittaminen ei vaadi kuin sen, että saa tässä Betsson -nettikasinon kisassa suurimman tasoitetun voiton. Samalla kun yrittää tavoitella tätä voittoa, voi voittaa myös kampanjan yllätysvoittoja. Niitä satelee kampanjan pelejä täysin yllättäen pelien pelaamisen lomassa. Yllätysvoitto voi olla jopa 3000 euron arvoinen. Yllätyksenä jaetaan yhteensä 15 000 euroa. Kisan voittaja pääsee unelmalomalle New Yorkiin. Se on VIP-elämys, jonne voi ottaa mukaan myös ystävänsä. Kisapelejä löytyy useampi. Ei ole väliä, että mitä niistä pelaa. Voittoja jaellaan niissä kaikissa. Ja se suurin tasoitettu voitto voi tulla niistä missä tahansa. Kampanja on jo käynnissä ja mukaan ehtii vielä tämän viikon ajan eli 6. lokakuuta 2019 mennessä. Matkan voittajalle ilmoitetaan voitosta jo ensiviikon maanantaina 7. lokakuuta kello 18 mennessä!

Pelaa vain kampanjan pelejä ja voit olla yllättäen yksi voittajista!

Kun olet klikannut mukaan tähän kampanjaan, aloita vaikka heti kampanjan pelien pelaaminen. Voit itse valita mitä niistä pelaat. Mukana ovat kolikkopelit nimeltään John Hunter & The Tomb of The Scarab Queen, Pirate Gold, Wolf Gold, Mustang Gold sekä Sweet Bonanza. Niistä jokaista pelataan minimissään 75 sentin panoksella. Voit kokeille onneasi vaikka niistä jokaisessa tai vaikka vain yhdessä tai muutamassa. Voittoja tulee yllättäen. Ja kun saat sen kisan suurimman voiton, olet päävoiton voittoja. Se voi tulla minimipanoksellakin, koska voitto suhteutetaan panokseen. Aikaa osallistua on vielä koko tämä viikko eli sunnuntaihin asti.

Voittaja pääsee VIP-matkalle New Yorkiin ystävän kera!

Päävoitto on 5000 euron arvoinen VIP-matka, jossa suunnataan New Yorkiin. Se on kahden hengen matka. Matka pitää käyttää kuukauden sisään sen voittamisesta. Jaossa on myös yllätysvoittoja, joita satelee pitkin tätä viikkoa. Niissä jaetaan yhteensä 15 000 euron edestä rahaa. Voitto voi olla jopa 3000 euron arvoinen tai vaikka 15000 sadan tai 1000 euron arvoinen. Voitto on aina minimissään 5 euron voitto.

Betsson ja unelmaloma New Yorkiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.