MrGreenillä jaossa iPhone X, iPad Pro sekä paljon muuta!

MrGreen esittää nyt todella tervetulleen kysymyksen: Apple, GoPro vai käteistä? Tästä puuttuu vielä monta muutakin palkintoa, joita kasinolla on jaossa keskiviikkoon 28.2. asti. Palkinnot arvotaan kampanjan lopussa kaikkien osallistuneiden kesken. Mitä enemmän kerää kampanjan aikana pisteitä, sitä enemmän saa arpoja arvontaa varten. Arvonnassa arvotaan palkintoja 7 kappaletta. Niistä jokaisen saa halutessaan rahana, mutta näitä palkintoja tuskin rahana haluaa. Palkinnot ovat iPhone X, iPad Pro, GoPro Hero 6 ja Apple Watch Series 3. Sen päälle jaetaan vielä kolme rahapalkintoa.

Näin osallistut kisaan:

  1. Tarkoitus on kerätä “Reel Roulette” -symboleja. Niitä voi kerätä viidessä eksklusiivisessa pöydässä. Jokainen symboli antaa eri määriä pisteitä. Kun laittaa hiiren kursorin symbolin päälle, näkee sen antaman pistemäärän. Pisteitä saa, kun asettaa aktiivisen panoksen voittavalle symbolille.
  2. Jokaista kierrätettyä 50 eurosta saa 30 pistettä, riippumatta siitä voittaako vai häviää. Pelissä on oma taulukko, josta näkee sillä hetkellä eniten pisteitä keränneet pelaajat. Mitä enemmän pisteitä saa kerättyä, se tarkoittaa sitä enemmän arpoja kampanjan lopussa suoritettavaan LIVE -arvontaan.
  3. Aina kun saa täyteen 30 pistettä, saa yhden arvan. Aina kun pisteitä tulee täyteen 100, saa neljä arpaa. Arpoja voi näin ollen kerätä hurjan määrän. Arpojen lukumäärä riippuu siitä, että kuinka paljon pisteitä on saanut kerättyä. Se ei riipu tulostaulukon sijoituksesta.
  4. Arvonta on jännittävä LIVE -arvonta. Se suoritetaan 1.3.2018 kello 23. Silloin 7 onnekasta voittaa palkinnon.
  5. Eri symbolit tarkoittavat eri määrän pisteitä. Yhdessä niistä on voittokerroin 80:1 eli 80 pistettä. Toisessa nämä ovat 18:1 eli 18 pistettä. Kolmas antaa 3:1 ja 3 pistettä. Niitä on vielä neljäs, joka antaa 1:1 eli yhden pisteen.

Palkinnot ovat tuotteita tai satoja euroja käteisenä

Jaossa on huikeita palkintoja sekä rahaa. Ensin arvotaan neljä tuotepalkintoa, joita ovat iPhone X, iPad Pro, GoPro Hero 6 ja Apple Watch Series 3. Nämä saa ottaa myös rahana, jos ei tarvitse tuotteita. IPhone X:n sijaan saa 600 euroa. IPad Pro on 350 euron arvoinen käteisenä. GoPro Hero 6 on 300 euron arvoinen ja Apple Watch Series 3 on 250 euron arvoinen käteisenä. Näiden lisäksi sijalla 5 oleva saa 300 euroa, sijalla 4 oleva 200 euroa ja vielä sijalla 7 saa 150 euroa.

MrGreen_Apple_GoPro_rahaa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.