Mr Greenillä on jaettavana käteisversoja 15 000 euron edestä!

Kevät on jo saapunut Mr Green -nettikasinolle, jossa puissakin voi nähdä jo versoja. Ne kasvavat kovalla vauhdilla ja jo hetkessä niiden päähän saattaa ilmestyä lehti, joka on oikeasti setelitukku. Jos sellainen osuu kohdalle, sen saa napata siitä omaksi. Tämän rahapuun ääreen pääsee vain, jos pelaa sivustolla annettuja pelejä. Niitä pelaamalla tämä voitto voi osua kohdalle täysin yllättäen. Puun jokainen lehti ei ole samanarvoinen. Se voi olla 50 euron arvoinen tai jopa 1300 euron arvoinen. Niiden yhteisarvo on 15 000 euroa. Näitä arvokkaita lehtiä alkoi ilmestymään tähän puuhun vasta eilisestä alkaen eli 27. maaliskuuta. Niitä voi napsia puusta pois vielä ensi viikon keskiviikkoon 3. huhtikuuta asti!

Pelaa pelejä Tut’s Twister, Spina Colada ja Sunny Shores

Pääset Mr Greenin keväisen puun ääreen, kun pelaat tämän kampanjan pelejä. Voit pelata niistä vain yhtä, kahta tai vaikka kaikkia kolmea peliä. Kaikki pelit ovat kolikkopelejä ja ne ovat nimeltään Tut’s Twister, Spina Colada ja Sunny Shores. Sinun pitää pelata niitä vähintään 75 sentin panoksella, jolloin voitto voi osua kohdallesi ihan yllättäen. Niitä alkoi ilmestymään tähän rahapuuhun vasta eilen keskiviikkona ja niitä voi napsia tästä puusta vielä ensi viikon keskiviikkoon asti!

Voita yllättäen osa 15 000 euron arvoisesta potista

Puusta pääsee napsimaan voittoja täysin yllättäen. Jos sellaisen saa, voi niitä saada enemmän. Eli yksi voi voittaa näitä rahapalkintoja useammankin. Ne ovat erisuusuruisia. Se suurin mahdollinen voitto voi olla 1300 euroa ja sellainen jaetaan vain kerran. Muita yhden kappaleen voittoja ovat 750 euroa, 500 euroa, 400 euroa ja 300 euroa. 200 euron voittoja löytyy viisi kappaletta. 150 euroan voittoja löytyy kymmenen kappaletta. 100 euron voittoja löytyy jo 30 kappaletta. 75 euron voittoja löytyy 50 kappaletta. Ja vielä 50 euron voittoja löytyy 50 kappaletta. Kun nämä kaikki yllättävät voitot on kerätty, on jaettu rahaa yhteensä 15 000 euron edestä!

Mr Green jakaa yllättäen osia 15 000 euron potista

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.