Mr Green tarjoaa ilmaiskierroksia rajattomasti!

Ilmaiskierroksia olisi nyt jaossa niin paljon kuin ehdit niitä käyttämään aina 30 sekunnin erissä. Sellainen onnistuu Mr Green -kasinolla, joka lupaa antaa ilmaiskierroksia rajattomasti. Niitä saadaan Lohikäärme –kampanjan merkeissä. Nimi tulee siitä, että ilmaiskierrosten saaminen liitty kolikkopeliin, jolla on lohikäärmemäinen nimi. Peli on Dragon’s Luck ja sitä voi päästä pelaamaan rajattomalla ilmaiskierrosmäärällä jopa 3 minuutin ajaksi yhden päivän aikana. Se onnistuu jo vaikka tänään ja viimeisen kerran sunnuntaina 3. helmikuuta 2019!

Pelaa pelikokoelman pelejä 100 kierrosta ja pääset pelaamaan ilmaiseksi

Tällä hetkellä taitaa paukkua kova pakkanen ihan jokaisessa kolkassa Suomea. Siksi on mukava käpertyä vaikka viltin alle sohvalle. Mutta eihän se pelkästään riitä. Tässä olisi samalla mukavaa tekemistä lämmittelyn lomassa. Ja kampanja liittyy vielä sopivasti lohikäärmeisiin, joilla on tarujen mukaan tapana syökseä tulta. Kampanjassa päästään pelaamaan peliä, joka vie pelaajaan suoraan keskelle lohikäärmeiden maailmaa. Pelin nimi on Dragon’s Luck. Kun ensin pelaa Mr Greenin keräämää pelikokoelmaa vähintään 100 kierrosta, pääsee sen jälkeen pelaamaan tätä peliä ilmaiseksi. Panoksen pitää olla vähintään 50 senttiä ja tämän voi toistaa päivässä vaikka kuusi kertaa. Vaikka 100 kierrosta tarkoittaa 50 euron pelaamista, kannattaa huomoioida että tässä pelissä voittaa lähes jokaisella kierroksella jotain ja ainakin panoksen verran saa usein takaisin.

Lohikäärme syöksee onnentulta 30 sekunnin ajan

Kun on pelannut pelikokoelmaa ainakin 100 kierroksen verran, on aika mennä pelaamaan ilmaiskierroksia joiden määrällä ei ole rajoitusta. Ainoa rajoite on aika, joten kannattaa klikata pelin käynnistysnappia vikkelään. Tämä muistuttaa vähän kauppoihin liittyviä kisoja, joiden voittaja pääsee keräämään kaupassa kärryihin niin paljon ostoksia kuin vai ehtii jossakin määräajassa.
Peli, jota päästään pelaamaan ilmaiseksi, on peli nimeltään Dragon’s Luck. Se tuli jo tuossa aiemmin esille. Kun on pelannut peliä ilmaiseksi 30 sekunnin ajan, voi hankkia siihen uudelleen ilmaiskierrosajan. Näitä 30 sekunnin aikoja voi saada yhtä päivää kohti kuusi kertaa eli yhteensä 3 minuutin ajan. Sen voi tehdä viimeisen kerran tämän viikon sunnuntaina 3. helmikuuta!

Mr Green rajattomasti ilmaiskierroksia

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.