Mr Green on käynnistänyt 45 000 euron käteiskisan!

Oletko jo valmiina tähän huikean 45 000 euron potin käteiskisaan? Toivottavasti olet, koska se on jo hyvässä vauhdissa! Se järjestetään Mr Green -nettikasinolla. Voittoja ei tarvitse välttämättä odotella kuin pienen hetken ajan, koska mikä tahansa pelikierros saattaa vapauttaa sinulle käteispalkinnon. Kun pelaat tähän kampanjaan kuuluvia pelejä, saatat voittaa niistä normaalivoittojen lisäksi myös käteisvoittoja väliltä 10 ja 1500 euroa. Niitä tullaan jakamaan 2000 kampanjaan osallistuneelle. Sen lisäksi tämän kampanjan aikana tullaan voittamaan ns. tuplavoittoja. Eli sen voiton, jonka voittaa pistetaulukon mukaan, voi saada tuplamääräisenä. Kampanja käynnistyi eilen maanantaina 5. marraskuuta ja se loppuu jo ensi maanantaina 12. marraskuuta. Tämä suuri käteismäärä tullaan jakamaan melko nopeasti!

Pelaa pelejä Hanzo’s Dojo, Dark Vortex ja Vikings Go Berzerk

Pääset pelaamaan tässä kampanjassa montaa eri peliä. Ne ovat pelit nimeltään Hanzo’s Dojo, Dark Vortex ja Vikings Go Berzerk. Sinun täytyy pelata niitä minimissään 50 sentin panoksella. Ennen pelaamisen aloittamista käy klikkaamassa kampanjan Liity -nappia. Voit voittaa yhdellä kierroksella yhden käteisvoiton. Saatat voittaa sellaisen ihan milloin tahansa tämän kampanjan aikana. Kampanja käynnistyi vasta eilen maanantaina, joten suurin osa käteisvoitoista on vielä voittamatta. Ehdit mukaan ensi viikon maanantaihin asti, mutta voitot odottavat voittajaansa jo tänään tai vaikka jo tällä hetkellä!

Voita jopa 1500 euron käteisvoitto tai tuplaa se jopa 3000 euroksi

Kampanjan aikana tullaan voittamaan paljon käteisvoittoja. Voittojen yhteismäärä on peräti 45 000 euroa. Mutta kun saa voiton, sen saattaa voittaa jopa tuplana. Voittoja jaetaan yhteensä 2000 pelaajalle. Suurin voitto voi olla 1500 euroa, mutta sekin voi tarkoittaa 3000 euroa, jos sen saa tuplattua. Seuraavaksi suurin voitto on 750 euroa ja sitä seuraava 500 euroa. Muita summia, joita tullaan jakamaan, ovat 250 euroa, 150 euroa, 100 euroa, 50 euroa, 35 euroa, 30 euroa, 25 euroa, 20 euroa, 15 euroa ja 10 euroa. Muista, että voit yrittää myös tuplata niitä!

Mr_Green_45_000_euron_käteiskisat

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.