Mr Green järjestää 150 000 euron arvoisen elämysmatkan!

Lähde mukaan Mr Green -kasinon järjestämälle elämysmatkalle ja voit voittaa osan suuren suuresta voittopotista. Matka tehdään kolmessa eri osassa eli tarjolla on kolme turnausta. Jokaisen turnauksen palkintoina on VIP-matka sekä paljon rahaa ja elämys liittyen avaruuteen. Ensimmäinen turnaus käynnistyi tänään tiistaina 8. lokakuuta ja se kestää 16. lokakuuta asti. Siinä pelataan kampanjan pelejä vähintään 50 sentin panoksella. Kaikki 1000 parasta eli he, jotka saavat suurimman kierroksen, ovat voittajia. Kierroksen suuruus tasoitetaan panokseen nähden, joten minipanoskin kelpaa voittoon. Voittaja voittaa 10 000 euron arvoisen VIP-matkan Uuteen-Seelantiin. Toiselle sijalle on tiedossa 2000 euroa käteistä ja rahaa jaetaan kaikille voittajille mukavan suuria määriä. Kun kaikkien kolmen turnauksen palkinnot on jaettu, palkitaan vielä kampanjan voittaja pääpalkinnolla. Se on 30 000 euron arvoinen painottomuuskokemus!

Kolme turnausta – pääpalkinnot ovat VIP-matkoja Uuteen-Seelantiin!

Tämän kampanjan aikana kisataan kolmessa turnauksessa. Jokaisessa jaetaan samat palkinnot. Ensimmäinen turnaus alkoi tänään ja siihen ehtii mukaan viikon verran. Siinä pelataan kampanjan pelejä nimeltään John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen; John Hunter and the Aztec Treasure; John Hunter and the Secrets of Da Vinci’s Treasure, Ancient Egypt Classic, Pirate Gold; Gold Rush, 5 Lions Gold, Tree of Riches, Monkey Warrior, Treasure Horse, Dog House ja Super Joker. Kyse on vain siitä yhdestä suuresta kierroksesta eli jokainen on mukana kisassa sillä suurimmalla voitollaan. Voitto suhteutetaan panokseen, joten pelata voi minimissään vain 50 sentin panoksella.

Turnausten voittajat voittavat VIP-matkan Uuteen-Seelantiin, jonka arvo on 10 000 euroa. Kaikille muille sijaan 1000 asti annetaan rahaa väliltä 10 – 5000 euroa!

Koko kampanjan voittajalle on tiedossa 30 000 euron arvoinen palkinto!

Kun kaikki kolme turnausta on käyty, palkitaan vielä koko kampanjan paras pelaaja. Hän on se, joka on kerännyt kampanjan aikana eniten pisteitä. Voitto on 30 000 euron arvoinen. Se on painottomuuskokemus yhdessä oman ystävän kanssa. He pääsevät kokemaan aidon painottomuuden ja kellumaan kuten astronautit kelluvat avaruudessa. Tiedossa on myös helikopterilento ja ajaminen superautolla oikealla ralliradalla!

Mr Green - elämysmatka

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.