Mr Green jakaa Black Fridayn merkeissä 50 käteispalkintoa!

Onhan se vihdoin alkanut jo kasinoillakin tämä Black Friday -huuma. Sehän on jo ensi viikon perjantaina, joten nyt onkin jo hyvä aika aloittaa siihen liittyvien kampanjoiden järjestäminen. Mr Green käynnisti yhden sellaisen tänään torstaina 21. marraskuuta. Näissä merkeissä vietetään mukavan jännittäviä aikoja ensi viikon loppuun eli sunnuntaihin 1. joulukuuta asti. Ostoslistalta löytyy paljon palkintoja. Ensimmäisenä siitä löytyy peli, jota päästään heti pelaamaan.

Kampanjapelin nimi on Lilith’s Inferno ja sitä pelataan minimissään 80 sentin panoksella. Kisassa on kyse siitä yhdestä kierroksesta, joka on kisan aikana saatu paras kierros. Voittoa verrataan panokseen, joten voit huoletta pelata vaikka tuolla minimipanoksella. Jos tuloksesi on 50 parhaan tuloksen joukossa, pääset jakamaan 5000 euron arvoisen käteispotin. Sen jälkeen pääset halutessasi oikein kunnolla ostoksille tämän voittorahan turvin!

Kisa alkoi tänään torstaina 21. marraskuuta kello 01:01

Liity mukaan jo tänään ja ehdit mukaan vielä vaikka jokaisena kisapäivänä. Mikään kiire ei silti ole, koska tässä merkkaa vai se pelikierros, jolla saat suurimman voiton. Se kierros saattaa tulla heti tai vaikka ihan viimeisillä hetkillä tai jossakin siinä välissä. Kukaan ei sitä vielä tiedä. Voit pelata kampanjan peliä vaikka minimipanoksella, joka on 80 senttiä. Saat silloin ihan yhtä hyvät mahdollisuudet kuin suuremmillakin panoksilla, koska voitot suhteutetaan käytettyyn panokseen. Peli, jota tässä pelataan, on nimeltään Lilith’s Inferno.

Kisa loppuu 1. joulukuuta kello 00:59 – > Jaetaan 5000 euron potti!

Ehdit pelaamaan kisapeliä vielä koko ensi viikon ajan. Kun kisa on ohi, pitää sinun olla 50 parhaan joukossa, jotta olet yksi voittajista. Silloin pääset jakamaan yhteensä 5000 euron potin. Siinä olevat rahat saadaan käteisenä eli niillä voi tehdä heti mitä haluaa. Koska tämä kisa liittyy Black Friday -karkeloihin, voit käyttää ne vaikka shoppailuun. Kisan voittajana sitä rahaa olisi siihen 800 euroa. Muut sija saavat rahansa näin:

2. sija: 550€
3. sija: 400€
4. sija: 300€
5. sija: 200€
6.-10. sijat: 100€
11.–20. sijat: 75€
21.–50. sijat: 50€
Onnea kisaan!

Mr Green - Black Friday

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.